logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: "Han er personificeringen af alt der er galt i Leicester lige nu"

Mediano PL: "Han er personificeringen af alt der er galt i Leicester lige nu"

Krisen kradser i Leicester, hvor Claudio Ranieris tropper skuffer weekend efter weekend. Liverpool fik sin første Premier League-sejr i 2017, mens Swansea og Hull fortsætter med at imponere. Det er hovedtemaerne i denne uges Mediano PL, hvor Niels Harild og Adam Møller Gomaa er i det lyserøde og romantiske hjørne.

Af Daniel Sichlau

Vi kan ikke dy os for at gøre det hele lidt lyserødt og hyggeligt på Valentines Day, så vi beklager på forhånd, men når det er Niels Harild der fører an må man godt. 

I denne udsendelse ser vi nærmere på Liverpools forløsende sejr mod Tottenham, som bragte minder om en svunden tid tilbage i efteråret, hvor alt kørte på skinner. Især Sadio Mané skinnede igennem og var en drivkraft sammen med Gini Wijnaldum. Hvordan blev sejren til? Og hvordan fastholder Klopp det gode resultat og lader det udvikle sig?

Vi drager også mod Swansea og Hull City, hvor henholdsvis Paul Clement og Marco Silva imponerer. Kan begge klubber overleve? Hvorfor investerede Hull ikke før sæsonen i stedet for i januarvinduet? Hvad har egentlig været Swanseas strategi når det kommer til cheftrænerposten? Og hvor heldige er de egentlige når man ser overordnet på deres 

Det helt store samtaleemne må dog være Leicester sammenbrud. Mesterholdet har ikke scoret i over 10 timer, hvilket må siges at være noget uskarpt. Hvilken spiller står om nogen for skud, når Onkel Fodbold (Niels Harild) fyrer løs med kanonen? Hvad skal det hele ende med? Og ender Leicester i en af de største europæiske fadæser når de skal møde Sevilla?

Det og meget mere i denne udgave af Mediano PL, der i næste uge holder en hvilepause.
Tak fordi du lytter med! Det er vi både glade for og stolte af.

Husk at du kan være med i vores store konkurrence Verdens Bedste Fredagskupon via linket her

FOTO: Stu Forster / Getty Images

bulibold: "Dortmund-kamp uden Den Gule Mur bliver mærkelig"

bulibold: "Dortmund-kamp uden Den Gule Mur bliver mærkelig"

Thomasberg: "Jeg håber, at vi kan peake hele foråret"

Thomasberg: "Jeg håber, at vi kan peake hele foråret"