Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Bo Henriksen: "Jeg var ikke i tvivl om, at alle tre oprykkere kunne klare sig i Superligaen"

Bo Henriksen: "Jeg var ikke i tvivl om, at alle tre oprykkere kunne klare sig i Superligaen"

Hvad er det med de der lange indkast? Hvor længe kan de holde på Sanneh? Og hvad betyder det, at omverdenen nogle gange opfatter ham som primitiv? Brug en time i selskab med AC Horsens-træner Bo Henriksen og bliv klogere.

Af sture sandø

AC Horsens har overrasket mange i løbet af efteråret. Bo Henriksens hold blev ikke spået mange chancer efter oprykningen, men de har formået at hente point kontinuerligt henover efteråret - point nok til en syvendeplads efter 21 kampe med tre point op til top seks.

Men Bo Henriksens tid i klubben har ikke været nogen nem tid - langt fra. Klubben var i knæ, da han kom til, og en ny begyndelse var nødvendig.

"På kontoret gik vi fra 11 medarbejdere til tre. Vores vaskekone blev fyret. Vores direktør gik, og alle omkring os blev skåret væk. Vores massører skulle til at arbejde med vores ungdomsafdeling, der var ved at blive skåret væk, så stemningen her var rigtig, rigtig, rigtig dårlig, og man fik stort set ondt i maven, når man kom ind." - Bo Henriksen om sin første tid i AC Horsens.

I interviewet fortæller Bo Henriksen også om, hvordan det er at være underdog uge efter uge, om sin trup og et godt transfervindue, om sine forventninger til foråret og hvorfor han er fløjtende ligeglad med, at folk er trætte af at se Mathias Nielsen polere bolden i et halv minut, før han tager et indkast.

"Der er nogen, der synes, at det er rigtig synd for dem og tarveligt, at vi spiller efter reglerne. Jeg synes, at de skal gå til FIFA eller UEFA i stedet for at begynde at gå hen til dommerne før kampen og sige, at det er synd for dem, for at påvirke den vej rundt." - Bo Henriksen om AC Horsens' spilstop og lange indkast.

Lyt med og få svar på:

  • Hvor længe Bo Henriksen regner med at kunne råde over Bubacarr Sanneh.
  • Hvorfor det er en gave, at modstanderne altid er favorit.
  • Hvordan 1/8-finalen i DBU Pokalen mod AGF bliver prioriteret.
  • Hvorfor Kjartan Finnbogason skal finde smilet frem igen.
  • Og om savnet af Brønshøj.

Medianos podcasts om Superligaens trænere og profiler er lavet i samarbejde med 3F og det store 2017-projekt '3F Bold', der er Danmarks nye stærke firmafodbold-turnering for 3F's medlemmer. Se mere på 3Fbold.dk eller på Facebook. De første turneringer finder sted i Aalborg, Randers og Brøndby med start fra 29. april. Se de otte stævnebyer her.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

VB-direktør Tønder: "Hvis vi var betydningsløse, havde vi ikke en chance"

VB-direktør Tønder: "Hvis vi var betydningsløse, havde vi ikke en chance"

bulibold: "Dortmund-kamp uden Den Gule Mur bliver mærkelig"

bulibold: "Dortmund-kamp uden Den Gule Mur bliver mærkelig"