logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: Velkommen til X Factor. Her er Wengers afløser

Mediano PL: Velkommen til X Factor. Her er Wengers afløser

Skal Mignolet en tur til ørelægen eller på fløjtekursus? Er Mourinho ved at smadre en flot sæson med sin kamikazekurs? Og hvem er Arsené Wengers afløser? Det får vi svar på i denne uges udgave af Mediano PL med Mads Junker og Niels Harild

Af Daniel Sichlau

Så er en rædselsfuld januar måned for Liverpool endelig overstået, og det kan kun blive bedre herfra. Mads Junker og Niels Harild fører os gennem krisen som startede 46 timer efter champagnekampen mod Manchester City. Hvordan løser Liverpool krisen? Og hvad er det der har bremset deres offensiv?

Vi diskuterer også Manchester United, hvor Zlatan Ibrahimovic er i fokus. Mads Junker er ikkke sen til at sammenligne den lange svenskers indsats under EM med præstationen mod Hull. Hvad skal United gøre for at få scoret flere mål? Og hvad er Mourinhos historik egentlig hvad det angår? 

Niels Harild tager dirigentstokken og afholder uofficiel X Factor for Arsenal-trænerkandidater.
I hovedrollen som Thomas Blachmann, Junker som Remee og undertegnede som 'hende fra Asteroid Galaxy Tour' gennemgår vi Arsenals potentielle shortlist med et par enkelte wildcards undervejs.

Vi lukker og slukker med Runden Rundt og Ugens Ups & Downs, hvor Lange Peter får sin fortjente hyldest. Well done lad!

Programmet præsenteres i samarbejde med vores partner Oddset. Det er med deres hjælp at vi kan fylde jeres feeds med podcastudsendelser om fodboldens moderland. Find alle omtalte odds på oddset.dk/mediano

FOTO: Bryn Lennon / Getty Images

Efterlyses: Holdninger til det udenlandske indtog i Superligaen

Efterlyses: Holdninger til det udenlandske indtog i Superligaen

Silly Season: Så er det lukketid

Silly Season: Så er det lukketid