Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Sidder F.C. Barcelonas kommende cheftræner på Sevillas bænk?

Mediano CL: Sidder F.C. Barcelonas kommende cheftræner på Sevillas bænk?

Har André Silva endelig fået den offensive hjælp han har sukket efter i Porto? Kan Roger Schmidt ultimative presspil knække Simeones organisation? Hvordan skal Manchester Citys skrøbelige defensiv standse det offensive godstog fra fyrstedømmet Monaco? Og hvad er hemmeligheden bag Sampaolis succes i Sevilla? Det og meget andet i denne uges udgave af Mediano CL. 

Af Daniel Sichlau

Christian Wolny og Jonathan Hartmann er igen samlet i Pirlos Hule til en god omgang Champions League-analyse og nørderi. Vi dykker ned i de sidste 4 ottendedelsfinaler, hvor der venter god fodbold, hvis man spørger panelet. Blandt andet i Leverkusen, hvor Atlético Madrid vil gøre alt for at gentage deres bedrift i 2015. 

Hvad får man når Roger Schmidts ultimative presspil møder Diego Simeones betondefensiv? Hvor er det at Roger Schmidts presspil adskiller sig fra andres? Og hvad skal Roger lægge i at Leverkusen forhører sig om Kasper Hjulmands efterfølger i Mainz 05?
I Atlético Madrid har Diego Simeones tropper efterhånden fået kæmpet sig  længere tids dårlige resultater, og flere medier er begyndt at spekulere i om det er ved at være sidste udkald for Simeone inden turen går videre mod andre ligaer. Kan han fuldføre missionen i Champions League denne gang?

Vi dykker også ned i Monacos fortrinlige offensiv og hvad den kan gøre ved Manchester City. Jardims mandskab har scoret efter humør i Ligue 1 indeværende sæson, og hvor Radamel Falcao har scoret cirka efter en klokketime, hver gang han har spillet. Hvordan dæmmer Guardiola op for stormløb mod City-defensiven? Og hvor er fyrstedømmet sårbare? 

Sevilla har imponeret alt og alle efter endnu en afsked med store profiler i sommerens transfervindue. Upåagtede Steven N'Zonzi er blevet en stjerne i La Liga, og Samir Nasri, som alle havde givet op på, har grebet chancen og er i sit es. Hvordan har Jorge Sampaoli grebet trænergeringen an efter Emerys afsked? Og er det Barcelonas kommende træner der møder Claudio Ranieri onsdag? Jonathan Hartmann har interessante pointer i forhold til Sevillas sportslige setup, hvor sportschefen kaldes en spansk Ole Nielsen.

Selvsamme Ranieri må i den grad grue for endnu et exit mod et toptunet Sevilla-hold der kæmper med i topstriden i den spanske La Liga. Krisestemningen har spredt sig i alle hjørner og afkroge af Leicester by, mens Herfølge-eksemplet fremhæves gang på gang, når de detroniserede mestres sæson skal beskrives.

Porto kunne vi ved selvsyn se i F.C. Københavns gruppe, hvor de slog til på de rette tidspunkter, men ikke imponerede. Hvordan står det til hos dem? Og hvor vital er André Silva for mandskabet? 

Vores italienske hushovmester på Mediano Christian Wolny giver os det store overblik når det kommer til Juventus. Ejer Den Gamle Dame stadig Serie A? Og hvad skal optimeres hvis de skal gøre sig forhåbninger om en Champions League-finale?

 

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset. 
Husk at du kan deltage i vores store konkurrence: "Verdens Bedste Fredagskupon".
Læs mere og tilmeld dig via dette link: 
www.mediano.nu/oversigt/verdensbedstefredagskupon

Foto: David Ramos / Getty Images

Fodboldministeriet: Slåskamp, Per P vs. Effenberg og Rouletten

Fodboldministeriet: Slåskamp, Per P vs. Effenberg og Rouletten

Superliga: Tilskuerkrise haves, dialog ønskes - og FCK må også tage sit ansvar

Superliga: Tilskuerkrise haves, dialog ønskes - og FCK må også tage sit ansvar