Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: "Kasper Schmeichel. Har I haft en finger med i spillet?"

Mediano PL: "Kasper Schmeichel. Har I haft en finger med i spillet?"

Kian Fonoudi har regnet den ud, og Adam Møller Gomaa giver ham ret. Der er noget muggent ved Claudio Ranieris fyring. Vi afslører hvordan man kan kalde Leicester-spillernes bluff i denne udsendelse, hvor der også bliver plads til andre højtragende debatter.

Af Daniel Sichlau

Vi starter på Wembley, hvor det grå guld endnu engang beviste sit værd. Zlatan Ibrahimovic kom, så og sejrede med 2 mål mod et velspillende Southampton-mandskab. Kian Fonoudi, der selv holder med De Røde Djævle, er ikke bekymret for Uniteds defensiv, men mere hvad Mourinho stiller op, når Carrick eller Zlatan på et tidspunkt stiller støvlerne på hylden.
Adam Møller Gomaa har fundet guld i sin research og kommer med et hidtil ukendt fact om Gabbiadini-familien, der ikke kun huser 'Den nye Inzaghi', men også en kvindelig pendant.

I en mere alvorlig del af udsendelsen vender vi Claudio Ranieris fyring i Leicester.
Skal den samlede sportspresse lade være med at have ondt af den italienske mesterskabstræner og i stedet forholde sig til det faktum at Leicester er umanerligt dårlig kørende? Eller skal der peges fingre af en Leicester-trup, hvor Kasper Schmeichel er den eneste der kan se sig selv i spejlet i denne sæson? Hvor meget kunne Ranieri gøre for at undgå fyring efter midtbanejuvelen Kanté og scout Steve Walsh fandt nye græsgange, mens resten af klubben underpræsterede? Vi forsøger at finde svar.

Vi dykker også ned i Premier League-klubbernes europæiske eventyr. Hvem står bedst inden returopgørene? Og hvor skuffende er det at kun Manchester-klubberne kan være deres indsats bekendt efterhånden?

Det og meget andet vendes i denne udsendelse, hvor der også bliver tid til Runden Rundt og Ugens Ups & Downs.

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset. Husk at du kan være med i 'Verdens Bedste Fredagskupon' hvor hovedpræmien er en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse. Læs mere her

Foto: Shaun Botterill / Getty Images

bulibold: Dengang Beckenbauer vendte 1860 ryggen

bulibold: Dengang Beckenbauer vendte 1860 ryggen

Fodboldministeriet: Saftige Biografier, Det Dumme Svin og Per P og B&O

Fodboldministeriet: Saftige Biografier, Det Dumme Svin og Per P og B&O