Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: "Alle taler om proces. Conte gjorde det muligt med det samme"

Mediano PL: "Alle taler om proces. Conte gjorde det muligt med det samme"

Hvordan kunne det gå til at Arsenal tabte hovedet mod Chelsea? Hvad er det for en kultur Ronald Koeman er ved at skabe i Everton? Hvem trækker det korteste strå i bundstriden? Og hvilket stadion er bedst at blive akkrediteret til i Premier League, når det kommer til gastronomi?

Af Daniel Sichlau

I denne uge har Kian Fonoudi og Mads Gluud lagt vejen forbi Pirlogade, hvor Premier Leagues 24. runde analyseres. Vi dykker ned i weekendens store opgør mellem Chelsea og Arsenal, og tager debatten om hvem der egentlig kan kalde sig storebror i London. Kian Fonoudi stikker til dem der holder af processer, og fremhæver Antonio Conte som det gode eksempel på at etablere en succes med det samme.

Vi drager også mod Goodison Park, hvor Ronald Koeman har gang i noget af et projekt med Everton. Trods en aldrende trup, har Koeman formået at tilføre nye unge kræfter, som slår til fra start. Holgate, Lookman & Davies er blot et par af de nye unge spirer, som måske har en stor karriere foran sig. Hvad er perspektiverne for Everton? Hvor skal det bevæge sig hen? Og kan de begynde at drille de rødklædte scousers?

Endelig hopper vi helt ned i bunden af tabellen, hvor det er tættere end nogensinde før. Hvem overlever? Hvem skal til at købe sæsonkort til Championship? Og hvor kedeligt er Middlesbrough egentlig blevet i løbet af de sidste 20 år? 

Vi tager selvfølgelig også Ugens Ups & Downs, hvor Kian Fonoudi fører os ned i Championship, hvor Klopps gamle ven Wagner havde mere travlt med at lege Rio Ferdinand end det lige passede Garry Monk. Alt og dette og meget mere i denne uges Mediano PL.

Programmet præsenteres i samarbejde med vores partner Oddset. Det er dem der giver dig ugentlige Premier League-udsendelser direkte i din podcastapp.

Foto: Clive Rose / Getty Images

FC Nordsjælland Special: Kasper Hjulmand om Tuchel, Pep, Ståle og de unge knægte

FC Nordsjælland Special: Kasper Hjulmand om Tuchel, Pep, Ståle og de unge knægte

Superliga-podcast: Viborg er nedrykningsfavorit, Horsens kryber under radaren

Superliga-podcast: Viborg er nedrykningsfavorit, Horsens kryber under radaren