logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: "Hvor jeg dog håber at Monaco går videre"

Mediano CL: "Hvor jeg dog håber at Monaco går videre"

Miraklernes tid er åbenbart ikke forbi og det er Champions League heldigvis heller ikke. Denne uges Mediano CL giver dig de sidste fire 1/8-finaler og et historisk tilbageblik på Bayer Leverkusen i slut 90'erne.  

Af Daniel Sichlau

Vi starter selvfølgelig med sidste uges helt store overraskelse, da Barcelona snød alt og alle med en 6-1-sejr over Paris Saint-Germain. 'Uefalona' råber nogen, mens andre hæfter sig ved PSG's passive tilgang til kampen. Jonathan Hartmann giver os det taktiske overblik og giver os også den rigtige udlægning af Luis Enriques formation. For 3-4-3 kan man ikke kalde den, også selvom man gerne vil. 

Det bliver dog ikke ved sidste uges kampe, således drager vi mod Juventus der har en uhyrlig flot hjemmebanestatistik. 30 hjemmebanesejre i træk er det blevet til, hvilket må afskrække et Porto-hold der knap havde chancer på egen hjemmebane i første opgør. Hvem er nøglespillerne? Og hvordan skal man egentlig angribe Juventus, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at skabe en overraskelse?

Wolny & Hartmanns spiltips - Odds er fra d. 13/3/17 - klokken 14.30:
Resultat: Juventus - Porto - 2-0 - Odds 8.00
Målscorer: Dybala scorer - Ja - Odds 2.50
Begge hold scorer: Nej - Odds 1.72

I Leicester har man skiftet Ranieri ud med Shakespeare, men er den senere tids gode resultater nok til at ryste et Sevilla-hold, der også har haft lidt knas i maskineriet? Ikke hvis man spørger panelet som ser frem til et hæsblæsende stormløb mod Leicesters mål. For selvom Sevillas centerbackkæde ikke er de hurtigste, så har den spanske offensiv masser af kort på hånden.

Wolny & Hartmanns spiltips - Odds er fra d. 13/3/17 - klokken 14.30:
Kampvinder: Sevilla - Odds 2.10

Christian Wolny har gravet i de historiske arkiver og giver os et historisk tilbageblik på Bayer Leverkusen. De havde alle chancer for at lave en fantastisk præstation i såvel Bundesliga som Champions League, men symptomatisk for Werkself blev det hele tabt på gulvet. 
I returopgøret skal Atletico Madrid endnu engang forsøge at sætte Leverkusen backkæde på overarbejde. Hartmann giver os et hint om hvem der bliver afgørende. Et hint der også kan aflæses i spilforslaget herunder

Wolny & Hartmanns spiltips - Odds er fra d. 13/3/17 - klokken 14.30:
Første målscorer: Griezmann - Odds 4.30
Der dømmes straffespark - Odds 3.00
 

Vanen tro slutter vi med den bedste mad i madpakken, og her ser vi frem mod returopgøret mellem Monaco og Manchester City. Første kamp blev lige præcis det festfyrværkeri som mange havde håbet, men ingen rigtig havde troet ville blive så vildt som tilfældet var det. Kan Monaco holde de babyblå Manchester-drenge fra at score? Skal vi til at løfte på hatten for Guardiola, som får resultater på trods af et tvivlsomt materiale? Og hvem er det Kylian Mbappe minder om? 

Wolny & Hartmanns spiltips - Odds er fra d. 13/3/17 - klokken 14.30:
Første målscorer: Kylian Mbappe - Odds 7.00
Scorer i kampen: Kylian Mbappe - Ja - Odds 2.70
Begge hold scorer: Nej - Odds 3.05

Udsendelsen præsenteres i samarbejde med vores partner Oddset. Husk at du kan finde alle odds på Champions League via Oddset.dk/Mediano

FOTO: Stu Forster / Getty Images

Mediano PL: Får vi nogensinde en duo som Yorke og Cole at se igen?

Mediano PL: Får vi nogensinde en duo som Yorke og Cole at se igen?

Superliga: ”Måske AGF ville blive bedre uden Duncan”

Superliga: ”Måske AGF ville blive bedre uden Duncan”