logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano U: Bag om skabelsen af Europas yngste hold i FC Nordsjælland

Mediano U: Bag om skabelsen af Europas yngste hold i FC Nordsjælland

Mediano sætter i dag et nyt skib i søen. Skibet hedder Mediano U og er vores nye format om talentarbejde og morgendagens stjerner. U-skibet lægger fra land med en FC Nordsjælland-special med U19-cheftræner Morten Karlsen, teknisk direktør Flemming Pedersen og sportschef med ansvar for akademiet, Jan Laursen. I dagens udsendelse bliver du klogere på Right to Dream, fremtiden i FCN og den fodboldopdragelse, de unge mænd får i Farum.

AF SØREN KUSK

Ingvartsen, Marcondes, Maxsø. Eksemplerne taler for sig selv i FC Nordsjælland, som har ”det yngste hold i Europa” og arbejder med Right to Dream-akademiet i Ghana. I dagens udsendelse går Søren Kusk tættere på tankerne bag den udvikling, der sker i Farum.

En ting er, at kunststofbanen på Right to Dream-park får meget kritik, men sammenholdet i klubben koncentrerer sig også om den samme grønne bane på stadion, hvor alle holdene fra U15 til Superliga træner – og også ind i mellem træner sammen. Det er blot noget af det, som Morten Karlsen og Flemming Pedersen kan fortælle om i dagens udsendelse, hvor Jan Laursen også gør lytterne klogere på Right to Dream-projektet og den pakke, som FCN kan tilbyde talenterne.

Under fire overskrifter, ”holdånd”, ”dediaktion”, ”mod” og ”glæde”, har det nordsjællandske akademi arbejdet på at skabe en stærk organisation, hvor samarbejdet på tværs af trupperne også er et vigtigt parameter.

Derudover kan du få svar på…:

  • Hvordan ghanesere kan lære danske talenter en hel del.
  • Overvejelserne om at vinde U19-ligaen frem for at skabe førsteholdsspillere.
  • Hvordan man i Farum også træner unge spillere mentalt.
  • Hvilken betydning FCN-trænerene tillægger sammenhold.
  • Arbejdet med ”decision making” som en definerende faktor for FCN-spiller.

Mediano U er tilbage på mandag, når du få overblikket over den danske talent-tilstand, når Jonathan Hartmann og Nicolai Sabro kigger indenfor i Pirlos Hule

Kig jer over skulderen, Midtjylland - her kommer Nordsjælland

Kig jer over skulderen, Midtjylland - her kommer Nordsjælland

Simeone’s eventyrfortælling synger på sidste vers 

Simeone’s eventyrfortælling synger på sidste vers