Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

La Liga Special: Identitetskriser, Messis 3. genfødsel og Maletines

La Liga Special: Identitetskriser, Messis 3. genfødsel og Maletines

Er Spaniens to største klubber i en form for identitetskrise? Kan Atletico Madrid fortsætte i samme tempo, når El Cholo forsvinder? Hvad er det interessante i Sampaolis projekt i Sevilla? Og hvad har Maletines med bundkampen at gøre? I denne special tager vi temperaturen på den bedste spanske række med 2/3 af holdet fra podcasten Viva La Liga.

Af Daniel Sichlau

Identitetskriser, genfødsler, taktiske tendenser, Maletines og Segunda Divisions 6. bedste hold. I denne special ser vi nærmere på dette års udgave af La Liga. Vi har inviteret 2/3 af mandskabet på den hedengangne podcast Viva La Liga Jonathan Hartmann og Frederik Gernigon til at give os deres analyser og perspektiver fra den bedste spanske række.

Har Luis Enrique på noget tidspunkt været Barcelonas mand? Og hvorfor er det at Barcelona endnu ikke har omfavnet en mand der trods alt har skaffet lige så mange trofæer som Pep Guardiola? Jonathan Hartmann fører os blandt andet igennem Messis utallige genfødsler og prøver at forstå hvor Enrique kunne gøre noget anderledes. På forunderlig vis finder en Keld Bordinggaard-analyse vej til samtalen.

I Real Madrid har Zinedine Zidane fortsat fin succes med det som  eksperter kalder:
"En samling stjerner, ikke et stjernehold". Er det vitterligt tilfældet? Hvordan kan Zidane bygge videre på holdet? Er det i dette kalenderår at Benzema ikke længere er god nok til Real Madrid? Og hvorfor skal fans af Los Blancos glæde sig til sommerens transfervindue?  

Vi drager også mod den stribede del af Madrid, hvor rygterne om El Cholos fremtid svirrer i den spanske presse. Er der et landstrænerjob til ham i Argentina? Skal han bide skeer med den italienske Serie A som manager? Og hvordan kan Atletico Madrid erstatte så mange stjerner?

Jorge Sampaolis Sevilla får også en tur under stetoskopet. Hvori består den succesfulde opskrift? Hvilke spillere bør vi holde øje med? Og hvad skal vi egentlig forvente os af den sydspanske klub på længere sigt?

Vi ser også nærmere på danskerkolonien Celta Vigo, dykker ned i La Ligas bundkamp og får fortællingen om Maletines der begynder at dukke op i de sidste og afgørende runder af turneringen.

Alt dette i denne La Liga Special som vi selvfølgelig gerne vil lave et fast format på. 
Sidder du med ansvaret for marketing i en virksomhed der kunne tænke sig at henvende sig til Danmarks mest fodboldglade publikum? Så skriv os en besked via formularen herunder:

Name *
Name

 

FOTO: FiroFoto - Springer / Getty Images

Foto-reportage fra Right to Dream Academy i Ghana

Foto-reportage fra Right to Dream Academy i Ghana

Emblemet - klubben fortalt i én illustration: Italien  

Emblemet - klubben fortalt i én illustration: Italien