logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Mødet med Per P

Fodboldministeriet: Mødet med Per P

En legende skal optages i Fodboldministeriets Hall of Fame. Det sker med manér i 19. udgave, hvor Audien startes og tager de tre fodboldministre ud på deres første roadtrip.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Fodboldministeriet skriver historie i denne uge, hvor Lars Jacobsen, Wolny og Producer-Sture for første gang nogensinde har en gæst med i podcasten. Og hvor de for første gang er taget på langfart for at optage væk fra de trygge rammer i Pirlos Hule. Den slags gør man naturligvis ikke uden grund, men når det drejer sig om at møde favoritlegenden og anekdotemaskinen Per Pedersen og optage ham i Fodboldministeriets Hall of Fame, så er det naturligvis bare at få tændt op i Audien og rulle til Fyn.

Per P lever op til hypen og viser sig som en gavmild vært med varmt selskab og gode historier fra sin lange karriere som angriber i Superligaen og klubber i Premier League, Bundesligaen og den bedste franske række. Pedersen fortæller om de mange skader, de mange mål, om at lade op til kamp med en pose matadormix og ikke mindst, om de mange anekdoter, der har underholdt Fodboldministeriet er sande eller ej. Og så afslører Pedersen, hvilken anden Premier League klub, han var tæt på at skifte til, inden han endte i Blackburn Rovers.

Landsholds-Lars quiz'en er også i en specialudgave i denne uge, da den er udvidet til at være en kombineret Lars og Per quiz, så de to kæmper sammen for at udvide Lars Jacobsens overraskende føring over Wolny. Det bliver lettere dramatisk, og sætter overdommer Producer-Sture under et ubehageligt pres. Hovedpersonen får også denne uges tur i Roulette-runden, hvor han spiller for at støtte OB's amatørafdeling.

Per P indstillede karrieren i 2000. Legendestatussen har han aldrig lagt på hylden.  Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Per P indstillede karrieren i 2000. Legendestatussen har han aldrig lagt på hylden. Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Især Landsholds-Lars har svært ved at skjule sin begejstring og benovelse, da Per P sætter sin favorit-11'er af sjove holdkammerater, han har spillet på hold med gennem den lange karriere. Her bliver der hevet tunge legender såvel som overraskelser frem, når holdkortet til 4-4-2 opstillingen skal udfyldes.

Alt sammen får du i 19. udgave af Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi og LeoVegas. Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Foto: Sture Sandø

Superliga podcast: Er Glen på vej til at blive skandinavisk mester i forklar-mig-røv?

Superliga podcast: Er Glen på vej til at blive skandinavisk mester i forklar-mig-røv?

Snigpremiere på Mediano Fan: Her er Brøndbys fællesskab anno 2017

Snigpremiere på Mediano Fan: Her er Brøndbys fællesskab anno 2017