logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Her er Luis Enriques efterfølger i FC Barcelona

Mediano CL: Her er Luis Enriques efterfølger i FC Barcelona

Champions League er tilbage efter en kort pause, og det markerer vi i en udsendelse hvor Jonathan Hartmann giver os overblikket over Zidanes Real Madrid og Luis Enriques Barcelona, mens Wolny fører os tilbage til slutningen af 1980'erne, hvor Napoli oplevede sin sidste storhedstid. Dette og meget mere i denne omgang Mediano CL

Af Daniel Sichlau

Vi starter i det sydlige Italien hvor Società Sportiva Calcio Napoli har hjemme. Den fodboldgale region oplever i disse år en medvind som vækker minder om de glade dage i slut-80'erne, hvor Napoli virkelig oplevede sin storhedstid, men selvom det måske ikke rækker til scudettoen, så har Sarri gang i noget spændende. Christian Wolny bringer minderne tilbage og fortæller lystigt om de gode gamle dage, hvor UEFA Cup'en blev sikret mod Stuttgart i '89

Vores redaktør Jacob Staehelin måtte lige vise denne perle med Maradona, som I selvfølgelig ikke skal snydes for heller. Ord kan ikke beskrive hvor stor en konge Maradona var.

Vores La Liga-affficionado Jonathan Hartmann giver os den helt dybe analyse af Zidanes Real Madrid-mandskab, der oplever en knap så god stime i det hjemlige. Her har man spillet sig ud af Copa Del Rey og er begyndt at tabe dumme point i topstriden i La Liga. Hør Hartmanns taktiske analyse af en nedadgående defensiv, en ringe keeper og en kritik af Benzema som akademitræneren i Lyngby kan se meningen med, 7 år efter den er opstået.

Her er Wolny og Hartmanns spiltip til Napoli - Real Madrid:
Vi tager forbehold for ændringer i odds. Følgende odds er fra d. 6/3/17 kl. 15:00

 • Begge hold scorer - Ja - Odds 1,40
 • Hovedstødsmål* - Odds -
  *Her blev fejlagtigt angivet at der var tale om spilet: "Første mål scores på hovedstød".
  Det var ikke tilfældet. Vi beklager fejlen.

I den anden tirsdagskamp skal Arsenal forsøge at gøre op for 5-1-nederlaget til Ancelottis Bayern München. Hvad var det der gik så grueligt galt? Og er Wengers tid udløbet? Vi forsøger at se på Arsenals europæiske kampagner i løbet af de sidste 10 år, hvor finalenederlaget til Barcelona var deres store chance. Kan Wenger genoprette balancen på et mandskab, hvor bedste mand Sanchez smides på bænken i et livsvigtigt Top 4-opgør? Og hvor mange spillere har egentlig kvaliteten til at spille med i den sidste del af Champions League?

Her er Wolny og Hartmanns spiltip til Arsenal - Bayern München:
Vi tager forbehold for ændringer i odds. Følgende odds er fra d. 6/3/17 kl. 15:00

 • Kampvinder: Bayern München - Odds 2,15
 • Antal mål Over/Under 3,5 - Over 3,5 - Odds 2,30
   

I Dortmund kommer Thomas Tuchels mandskab på hårdt arbejde, når de skal nedbryde de forsvarende portugisiske mestre fra Benfica. Vi ser nærmere på første opgør, hvor en stærkt spillende Ederson afviste alt og alle, og i særdeleshed den gabonesiske stjerneangriber Pierre Emerick Aubameyang. Hvor længe holder duo'en Luisao og Lindelöf stand? Og kan Wolnys fidus til Luisao udmønte sig i andet end assist? Vi tror og håber på det.

Her er Wolny og Hartmanns spiltip til Dortmund - Benfica:
Vi tager forbehold for ændringer i odds. Følgende odds er fra d. 6/3/17 kl. 15:00

 • Første målscorer: Luisao - Odds 55,00 
 • Første målscorer: Pierre Emerick Aubameyang - Odds 3,70

I udsendelsen sidste del tager vi debatten. Er Enriques exit et tab for Barcelona? Og i så fald hvor stort et tab er det? Jonathan Hartmann bringer fakta på bordet, der udstiller en klub der måske er blevet for godt vant. Hvor gik det galt for Enrique? Og kan man tale om at han har forpasset muligheden for at gennemføre en reformation af Barcelonas spillertrup, hvor fraværet af Xavi stadig gør ondt på midtbanen. Hartmann giver også sit bud på den oplagte arvtager, og han er at finde i subtoppen af spansk fodbold.

Vi dykker også ned i Emerys spændende projekt i Paris, hvor første opgør blev spillet. Her så vi en ung Pressnell Kimpembe udfylde Thiago Silvas støvler, mens midtbane-trioen Rabiot, Verratti og Matuidi gjorde livet surt for Barcelonas ditto. Hvad er fremtidsperspektiverne for den franske hovedstadsklub? Vi prøver at finde svaret.

Her er Wolny og Hartmanns spiltip til Barcelona - Paris Saint-Germain:
Vi tager forbehold for ændringer i odds. Følgende odds er fra d. 6/3/17 kl. 14:00

 • Ciffertips: Barcelona 3-1 PSG- Odds 11,50
 • Ciffertips: Barcelona 3-2 PSG - Odds 22,00

 

Mediano CL præsenteres i samarbejde med vores partner Oddset. Husk at vi går ind i sidste uge i vores store konkurrence 'Verdens Bedste Fredagskupon'. Læs mere her

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno / Getty Images 

Mellem håb og fortvivlelse: Sunderlands evige kamp mod overmagten

Mellem håb og fortvivlelse: Sunderlands evige kamp mod overmagten

Superliga podcast: Er Glen på vej til at blive skandinavisk mester i forklar-mig-røv?

Superliga podcast: Er Glen på vej til at blive skandinavisk mester i forklar-mig-røv?