logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Det er en finale før tid når mesteren møder lærlingen

Mediano CL: Det er en finale før tid når mesteren møder lærlingen

Der er dømt kongeopgør, hektisk overfaldsfodbold og overlevelseskamp når Champions Leagues vender tilbage med fire interessante kvartfinaler. I denne udsendelse giver Nicolai Lisberg (UEFA) og Frederik Gernigon (Viva La Liga) dig den fornødne optakt til kampene.
Er mirakelstemningen forduftet i Barcelona? Og hvem trækker det længste strå når mesteren møder lærlingen i onsdagens kongeopgør mellem Bayern München og Real Madrid. Det forsøger vi at finde svar på i denne udgave af Mediano CL

Af Daniel Sichlau

Enriques Barcelona hænger stadig en smule i bremsen. Senest mod Malaga, der formåede at trække sig sejrrigt fra weekendens opgør mod catalanerne. Det gør mesterskabskampen endnu sværere for mirakelmagerne, og det bliver ikke meget bedre af at de møder et erfarent Juventus-hold, der vil hævne finalenederlaget i 2015 til netop Barcelona.

Hvordan kommer Luis Enrique til at stille op? Kan Juventus bomstærke defensiv holde MSN-trioen tilbage? Og hvor er det at Juventus kan gøre rigtig ondt? Lisberg og Gernigon giver os deres bud.


I Dortmund slikker man stadig sårene efter weekendens klokkeklare nederlag til Bayern München. Senest har Thomas Tuchel angiveligt været i sammenstød med det dansk-tyrkiske talent Emre Mor, som var utilfreds med træningsmængden. Er der uro på de indre linjer? Eller er det spil for galleriet? Nicolai Lisberg, som mange lyttere også kender fra Mediano bulibold, giver os sine analyser af Ruhr-distriktets sortgule stolthed, der trods en svingende sæson, har masser af kvalitet at spille ind med.

Det er dog ikke hvem som helst der kommer på besøg på Westfalenstadion. Fodboldromantikernes ubetingede favoritter fra Monaco har vundet mange offensive fodboldhjerter med deres balstyriske spil i både Ligue 1, men også i Champions League, hvor Manchester City måtte pakke kufferten og vende tilbage til Etihad med et nederlag i bagagen.

Hør Frederik Gernigon fortælle om den franske overraskelse, hvordan de franske fodboldfans har det med fyrstedømmets sportslige succes og om en anklage mod klubben der hænger fast blandt de mest bitre franskmænd.

Leicester fik hutlet sig videre i turneringen til manges overraskelse.
Her efterlod Sevillas manglende effektivitet en åben flanke til navnkundige Shakespeares tropper, og den var de ikke sene til at udnytte. Nu står sidste års romantiske fortælling overfor ‘verdensmestrene’ i Champions League-knockout Atletico Madrid.

Et hold som har minimeret antallet af fejl, og som har fået tilført større teknisk flair ifølge Frederik Gernigon. Kan det overhoved lade sig gøre for Leicester at få et ben til jorden? Eller er Griezmann og co. for stærke? Rundens David mod Goliath er at finde på Vicente Calderon onsdag aften. Hør eksperternes bud på en slutstilling og en gennemgang af Atletico Madrids kvaliteter.

Endelig er der kongeopgøret i denne runde, når Bayern München byder Real Madrid velkommen på Allianz Arena. Her står mesteren Ancelotti over for sin lærling Zidane.
Har Bayern en fordel nu hvor de har skabt et hul til konkurrenterne i den øvre del af Bundesliga-tabellen? Eller bliver det en sovepude for de tyske mastodonter?

I Madrid er Zidanes panderynker på overarbejde. Den centrale del af forsvaret lider gevaldigt af skader og den karantæne- og målfarlige Ramos er en grov tackling fra at kunne stemple ind i karantæneklubben igen. Hvordan kommer opgøret til at udfolde sig? Hvem er de største favoritter? Og er det turneringens to bedste hold der mødes allerede nu?

 

Programmet præsenteres i samarbejde med vores faste partnere fra Oddset. Du kan finde alle spilforslag og selv sætte din fodboldviden på spil via Oddset.dk/Mediano

Foto:  Gonzalo Arroyo Moreno / Getty Images

Er det her FC Nordsjællands mesterskabsforsvar anno 2022?

Er det her FC Nordsjællands mesterskabsforsvar anno 2022?

Fodboldministeriet: Spørgsmål Special - Sæson 2

Fodboldministeriet: Spørgsmål Special - Sæson 2