Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: Kan man egentlig spille sig i F.A. Cup-finalen og stadig være i krise?

Mediano PL: Kan man egentlig spille sig i F.A. Cup-finalen og stadig være i krise?

Benteke fik sparket gang i Top 4-kampen igen, Wenger gav sig selv sit 9. liv og Manchester United står overfor et par travle måneder, hvor Mourinho kan ende som både hofnar og konge. Mediano PL tager temperaturen på både Premier League og F.A. Cup'en i denne udsendelse, hvor Benjamin Ajslev og Magnus Kraft udgør panelet. 

Af Daniel SichlaU

Weekenden bød på lidt af hvert i Premier League-regi. Her kunne Big Sam Allardyce efterhånden cementere sit succesfulde indtog i Crystal Palace, der efterhånden ser 'home safe' ud. Den dobbelte målscorer Christian Benteke stjal overskrifterne, da han vendte tilbage til Anfield og straffede sin tidligere arbejdsgiver. En overraskende sejr til Palace, der hermed sparker nyt liv i kampen om de vitale Top 4-positioner. I den anden ende af tabellen fik Hull og Swansea endnu engang understreget at de kæmper med alt hvad de har for at blive oppe i verdens største liga. Panelet kalder i øvrigt Marco Silvas præstation i Hull for: "en kandidat til årets trænerpræstation ud fra materialet og situationen".

Der var også fuldt hus på Wembley i den forgangne weekend. Her fik vi afgjort F.A. Cup-semifinale, hvor det står klart at London løber med titlen. Her fik vi først og fremmest testet temperaturen på badevandet i forhold til mesterskabsræset, hvor Chelsea og Tottenham er favoritterne til at løbe med titlen. De to mandskaber sloges med alt hvad de havde, men som paneldeltageren Benjamin Ajslev pointerede: "Når man kan sætte både Hazard og Costa på banen i en dobbeltudskiftning siger det noget om Chelseas bredde". 

Arsené Wenger kunne fejre Arsenals avancement til den 20. FA Cup-finale i klubbens historie. Den kom i hus efter 120 minutters hæsblæsende fodbold med fejlkendelser, rugbylignende sekvenser og en - set i Arsenals perspektiv - helt uhørt flirt med en trebackkæde (!). Hvad betyder det at Wenger fortsat hiver resultaterne hjem og nu har ført et 'kriseramt' Arsenal i endnu en F.A. Cup-finale? Og kan weekendens præstation sikre ham minimum et år mere i spidsen for 'The Gunners'? Vi forsøger at blive klogere

Vi nørder også Manchesters store udfordring efter Ibrahimovic som bekendt må stille karrieren i bero de næste 9-12 måneder. Er dette en mulighed for Mourinho til at gennemføre en reformation? Var Zlatan en del af reformationen? Og hvad er fremtidsperspektiverne for kometen Rashford og stortalentet Martial? 

Sidst, men ikke mindst gennemgår vi PFA's Team of the Year anno 2016/2017. Er det en uskik at kåre årets hold før sæsonen er slut? Har Sadio Mané fortjent en plads foran Kevin de Bruyne, Zlatan Ibrahimovic og Alexis Sanchez? Og hvorfor er David De Gea på holdet, når han har haft sin måske svageste sæson? 

Alt dette og meget mere i denne uges udgave af Mediano PL, der bliver bragt til dig i samarbejde med vores partner Oddset. Hvis du har lyst til at satse lidt på din fodboldviden, så er det Oddset.dk/Mediano der er stedet. 

Foto: Shaun Botterill / Getty Images

Players Lounge: Tag med ind på Jakob Poulsens egen taktiktavle i FC Midtjylland

Players Lounge: Tag med ind på Jakob Poulsens egen taktiktavle i FC Midtjylland

bulibold: ”Frederik Sørensen har fortjent en landsholdsudtagelse”

bulibold: ”Frederik Sørensen har fortjent en landsholdsudtagelse”