logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: Mourinhos manglende røde tråd og uforløst potentiale på Stamford Bridge

Mediano PL: Mourinhos manglende røde tråd og uforløst potentiale på Stamford Bridge

Vi fortsætter denne uges 2 Match Special-format med Rasmus Monnerup i ekspertstolen med kampene Manchester United - Everton og Chelsea - Manchester City. Hvad er det Mourinhos projekt egentlig er for en størrelse? Hvor gik Koeman rigtigt og galt i byen denne gang? Og hvad er det i Contes mentalitet der adskiller sig fra Mourinhos? Hør med og bliv klogere i denne udgave af Mediano PL

Af Daniel Sichlau

Det virker ikke afstemt når Herrera kastes ud på en højreback, også selvom han prøvede det under Bielsa. Rasmus Monnerup er forundret over Mourinho, men også fuld af respekt for mandens resultater, også selvom næsten halvdelen af disse har været uafgjort. For er United vitterligt stolpe ud eller er de bare ikke bedre i denne sæson? Vi går i dybden og forsøger at finde svar i en skov af spørgsmål.

For hvad er planen med en enlig angriber, hvis denne befinder sig nede i midtercirklen? Er Marouane Fellaini virkelig United-materiale? Uagtet højde og massefylde kan man jo ikke kalde ham en sand elegantier. Og hvorfor må Luke Shaw kun få lussinger og aldrig et anerkendende klap på hovedet af sin portugisiske chef?

Da samtalen falder på Manchester Uniteds chancer for Top 4 er Rasmus Monnerup ikke særlig optimistisk, hvilket oddset på at United ender udenfor også afspejler. Her er der odds 1,14 på at United ender udenfor, mens oddset på at United ender i Top 4 er på  
Hvem tror du får ret? Gå ind og stem på Mediano PL's Twitter.

Hør også hvordan Ronald Koeman nærmest forærede Manchester United deres ene point i opgøret, også selvom han havde gjort alt det rigtige indtil en time inde i selve opgøret. Hvad bidrog spillere som Gareth Barry og Kevin Mirallas med? Overtog Tom Davies pladsen som den forvirrede fra Ross Barkley? Og hvilket vidundermiddel havde Mason Holgate fået i sine cornflakes? 

Vi drager også til Stamford Bridge, hvor Chelsea mødte Manchester City. Her var det ikke kun gæsternes trøjer der var mærkværdige, det var spillet på banen også. Rasmus Monnerup gør os klogere på Guardiolas taktiske tilgang til opgøret, hvor Fabian Delph og Vincent Kompany var med fra start. Kunne Jesus Navas gentage kunststykket fra opgøret mod Arsenal? Havde Raheem Sterling i startelleveren givet City noget mere firepower? Og hvad er det David Silva bidrager med?

Monnerup giver os også sine betragtninger vedrørende Antonio Contes mandskab. Hvor adskiller Conte og Mourinhos vindermentalitet fra hinanden? Hvordan afspejles Contes mentalitet hos spillerne? Denne uges ekspert har et skønt eksempel med på den helt rigtige teamspirit.

I denne uge har vi forsøgt os med et nyt format kaldet '2 Match Special'.
Med hjælp fra FC Roskildes First Team Coach Rasmus Monnerup har vi analyseret 2 kampe på 1 time. Det er formater som disse som vi kaster os ud i her på Mediano. Ikke fordi de andre kampe er mindre vigtige, men fordi at vi vil udfordre os selv og jer lyttere derude i ny og næ. Derfor håber vi at I har nydt eller i det mindst udholdt vores eksperiment. 

På mandag vender vi tilbage til det normale format med alt hvad det indebærer. Tak fordi du lytter med. Intet Mediano PL uden dig.

Programmet præsenteres i samarbejde med vores partner Oddset. 

Foto: Shaun Botterill / Getty Images 

Mediano Fan på besøg hos OB: Her ramte OB forbi skiven og her er OB på vej hen

Mediano Fan på besøg hos OB: Her ramte OB forbi skiven og her er OB på vej hen

bulibold: Die Mannschaft og dengang Toni Schumacher blev mere upopulær end Hitler

bulibold: Die Mannschaft og dengang Toni Schumacher blev mere upopulær end Hitler