Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Kan Allegri stoppe fodboldeuropas nye darlings?

Mediano CL: Kan Allegri stoppe fodboldeuropas nye darlings?

De senere udgaver af Champions League har ofte budt på et Madrid-derby og dette års udgave af verdens største turnering skuffer ikke, men er det virkelig den semifinale vi skal glæde os mest til? Eller er der mere at hentei kampen mellem Allegris mesterskabsmaksine Juventus og Jardims effektive Monaco? Velkommen til denne uges udgave af Mediano CL.

Af Daniel Sichlau

Det er blevet tid til en moderne klassiker i Champions League-sammenhæng. Real Madrid møder de evige rivaler fra Atlético Madrid i den første af to semifinaler tirsdag aften. Her har de stribede madrilenere en del af revanchere, og i særdeleshed Diego Simeone vil være fyr og flamme på sidelinjen, hvis han da kan holde sig indenfor den.

Hvor var det Real Madrid fik ram på Bayern München? Og hvilke elementer fra de to kvartfinaler mod favoritterne fra München kan de videreføre til det første af to opgør mod Simeone? Vi forsøger at blive klogere på om der er dømt taktisk kluddermor eller om vi får offensiv velspillet fodbold i højt tempo at se på Bernabeu tirsdag aften.

I denne udsendelse varmer vi op til opgøret med kompetente gæster i form af debutant Jakob Hanssen, U14A-Cheftræner i Hvidovre og Scout, og Jonas Hebo Rasmussen, fodboldspiller med fortid i Arsenal. De giver os også analyser af onsdagens opgør.

 

For når onsdagens semifinale mellem Monaco og Juventus sparkes i gang sidder fodboldromantikere fra hele verden klar til at se overraskelsen fra fyrstedømmet mod Allegris benhårde mestre. Kan Jardims til tider naive offensiv klar mosten mod Europas bedste defensiv? Og hvilke spillere glemmer vi oftest, når talen falder på Monaco og deres succes?

Vi forsøger også at se nærmere på hvor Allegri fik punkteret Barcelona. Hvordan kan det mesterstykke over to kampe gentages i semifinalen? Og skal man passe på med at undervurdere de zebrastribede når alt kommer til alt?

Hvad var det Jardim havde styr på mod Tuchels Dortmund? Og hvor adskiller Tuchels Dortmund sig fra Juventus? Er det ligefrem Jardim der skal omstille sig mest til sin nye modstander?

Alt dette giver vi dig på under en halvleg i Mediano CL. Medianos faste Champions League-magasin.

Udsendelsen præsenteres i samarbejde med vores loyale samarbejdspartner Oddset. Find alle omtalte odds fra programmet på Oddset.dk/Mediano.

Foto:  Emilio Andreoli  / Stringer / Getty Images

Mediano PL: Sejren over Arsenal var endnu et af Pochettinos mesterstykker

Mediano PL: Sejren over Arsenal var endnu et af Pochettinos mesterstykker

Fodboldministeriet: Syg kultur, nye lyde og en flyvende bagersøn

Fodboldministeriet: Syg kultur, nye lyde og en flyvende bagersøn