Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: "Uniteds sæson er ikke pinlig, men de har fortjent kritik"

Mediano PL: "Uniteds sæson er ikke pinlig, men de har fortjent kritik"

Roy Keane kalder Manchester Uniteds sæson for pinlig, men har indeværende sæson været så grel? I Mediano PL tager vi debatten og prøver at vurdere situationen i den rette kontekst. Ydermere tager vi en tur ned i bunden og midten af tabellen, hvor Swansea kan tørre sveden af panden, mens Hull må ned. 

Af Daniel Sichlau

Mesterskabet er i hus og Antonio Contes blå tropper kan lade sig hylde. Forventeligt og fortjent. Lige udenfor Top 4 ligger Manchester United der nu må sætte deres lid til succes i Europa League-finalen, hvor Ajax Amsterdam venter i Stockholm. En ambivalent situation for en klub, hvor kravet om Top 4 eksisterer hvert år. Ex-United-spilleren Roy Keane kalder Uniteds sæson for pinlig, og mener at både Europa League-finalen og Liga Cup-sejren er det mindste man kan forvente fra De Røde Djævle. Har han en pointe? Eller stammer det grundsyn fra en tid, hvor toppen af engelsk fodbold slet ikke var så tæt som den er nu?

Til at give os svar på det har vi inviteret Oscar Rothstein og Jakob Hanssen til at gøre os klogere både på opgøret mod Tottenham, men også på hele sæsonen som helhed. Er Mourinhos United på vej i den rigtige retning? Og hvor pinlig er sæsonen egentlig? 

Vi drager også ned i bunden af tabellen, hvor det blev til et exit for Marco Silvas Hull City, men hvor længe skal Silva egentlig vente før en anden Premier League-klub snupper ham? Og hvad har Hull og Swanseas sæsoner egentlig til fælles her på falderebet?

Paul Clement får behørig hæder for at have vendt skuden og gjort Swansea til et klassisk Swansea-mandskab igen, men er de igen i farezonen efter sommerpausen eller var det Guidolin og Bradleys elendige efterår i klubben der skabte den reelle trussel? 

Liverpools mærkværdige opgør mod West Ham og Arsenals næste skridt vendes også samt meget mere. 

Det gør det i Medianos faste Premier League-magasin Mediano PL, som præsenteres i samarbejde med Oddset. 

FOTO: Gareth Copley / Getty Images

Emblemet - klubben fortalt i én illustration: Tyskland

Emblemet - klubben fortalt i én illustration: Tyskland

FC København Special: William Kvist om Ståle, hypnose, meditation og evnen til at præstere

FC København Special: William Kvist om Ståle, hypnose, meditation og evnen til at præstere