Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: Sejren over Arsenal var endnu et af Pochettinos mesterstykker

Mediano PL: Sejren over Arsenal var endnu et af Pochettinos mesterstykker

'St. Totteringhams Day' er aflyst for første gang i 22 år. Mauricio Pochettino har udviklet, fintunet og præsteret med sit unge hold og i søndagens North London Derby var der decideret klasseforskel. Hør de taktiske analyser bag og meget andet i denne uges udgave af Mediano PL med Rasmus Monnerup og Jonas Hebo Rasmussen.

Af Daniel Sichlau

Selvom Conte og co. med al sandsynlighed fik lukket mesterskabskampen på Goodison er der rigeligt at tale om i denne uges Mediano PL, hvor det hele spidser til i både top og bund. Vi har heldigvis inviteret to taktiske og fodboldmæssige begavelser i form af Rasmus Monnerup og Jonas Hebo Rasmussen til at give os deres besyv med når runden skal dissikeres i Pirlos Studie.

Vi går helt ned i North London Derby der ikke skuffede. Her kunne Mauricio Pochettino slå fast at Arsenal ikke længere sidder på tronen i London, og at Tottenham ikke bare er bedre over en hel sæson, men også i det indbyrdes opgør. Monnerup har en masse gode analyser med ift. Pochettinos variationsmuligheder, mens Jonas Hebo skælder ud på Arsené Wenger for ikke at tage affære og i det hele taget caste de forkerte spillere til opgaven.

Vi kommer også forbi Manchester City, Manchester United og Liverpool der alle var voldsomt undervældende at se på i denne runde. City snublede mod Middlesbrough, United havde noget rod med en mur og så kunne Emre Can ellers score en kandidat til årets mål i en kamp der var dræbende kedelig på alle andre parametre. Hvordan ender Top 4-ræset? Vinder Sichlau over Monnerup i forudsigelserne af Top 4?  Et indbyrdes væddemål hvor der er noget så klassisk som en Faxe Kondi på spil.

Vi kipper også med flaget for Ronald Koeman hvis Everton-projekt har været en positiv oplevelse i denne sæson, på trods af nederlag på sammenlagt 8-0 til Chelsea over en hel sæson.

Vi siger også farvel til Sunderland som altså ikke længere er Premier Leagues korkprop, men fortjent endte som bundprop i ligatabellen. Hvad var egentlig ræsonnementet bag at lade Moyes blive i så lang tid? Og hvorfor ser det mere sort ud for dem end det gjorde for Newcastle?

Der er også masser om kapløbet mellem Hull og Swansea, hvor panelet har en helt klar favorit til at blive oppe, også selvom det ikke nødvendigvis er det hold de holder mest af. Alt dette krydret med nye rygter om Claude Puels usikre job i Southampton og Ugens Ups & Downs giver jer en times Premier League-nørderi fra Pirlos Studie 1.
 

PROGRAMMET PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED ODDSET.
DU KAN FINDE ALLE OMTALTE ODDS PÅ ODDSET.DK/MEDIANO

Foto: Shaun Botterill / Getty Images

Mediano La Liga: "Det er ikke unormalt at se Espanyol-fans med Real Madrid-trøjer. Så meget hader de Barca"

Mediano La Liga: "Det er ikke unormalt at se Espanyol-fans med Real Madrid-trøjer. Så meget hader de Barca"

Mediano CL: Kan Allegri stoppe fodboldeuropas nye darlings?

Mediano CL: Kan Allegri stoppe fodboldeuropas nye darlings?