Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano La Liga: "Det er ikke unormalt at se Espanyol-fans med Real Madrid-trøjer. Så meget hader de Barca"

Mediano La Liga: "Det er ikke unormalt at se Espanyol-fans med Real Madrid-trøjer. Så meget hader de Barca"

I denne måneds opsamling ser vi nærmere på El Clásico, Monchis farvel til Sevilla, Espanyol-fans iført Real Madrid-trøjer, den catalanske lillebror Girona, Granadas mærkværdige Adams-projekt og meget mere. Mediano x Viva La Liga-panelet består som altid af Jonathan Hartmann og Frederik Gernigon.

Af Daniel Sichlau

Så sluttede april og det betyder at Mediano x Viva La Liga er gået i studiet for at se tilbage på måneden der gik i La Liga. Her oplevede vi blandt andet et fantastisk El Clásico, hvor Barcelona og Real Madrid kæmpede til allersidste sekund for at trække sig sejrrigt. En kamp som vi selvfølgelig vender i korte træk, men det er slet ikke det vi har mest i fokus.

Tværtimod kaster vi blikket længere ned i tabellen efter opfordring fra flere lyttere. Hvad de ønsker, skal de få. Vi tager fat i Monchis exit i Sevilla og finder svar på hvad det er han har bidraget med i sine små 17 år i klubben. Hvilke handler er de bedste? Panelet har taget en Top 3 med hver, hvor der til værtens overraskelse er en dansker med.

Næsten uden at fnise, forsøger vi også at blive klogere på Tony Adams ægteskab med Granada. Hvad i alverden tænker klubben på siden man henter et så ubeskrevet blad. Hvad var planen? Og hvordan er det egentlig gået den tidligere Arsenal-stjerne som nu latterliggør både sig selv, men også den netop nedrykkede klub?
 

Vi ser også nærmere på det catalanske derby, som er intet mindre end årets kamp for Espanyol. Klubben der næsten aldrig ender over storebror for F.C. Barcelona, har så stort et had mod de forsvarende mestre, at det ikke er unormalt at se deres tilhængere bære Real Madrid-trøjer (!) på stadion. Vi forsøger at blive klogere på Quique Sanchez Flores' mandskab, deres taktiske identitet og fremtidsperspektiverne for klubben. For er det virkelig realistisk at vi kommer til at se dem blande sig i Top 4-ræset? Og hvad er det der deler dem og F.C. Barcelona når vi bevæger os udenfor stadion.

 Ifølge Jonathan Hartmann ligner Espanyols cheftræner Quique Sanchez Flores den fiktive Dr. House kendt fra TV-serien. Døm selv.

Ifølge Jonathan Hartmann ligner Espanyols cheftræner Quique Sanchez Flores den fiktive Dr. House kendt fra TV-serien. Døm selv.

Som lovet linker vi her til Viva La Liga's udsendelse med Thomas Gravgaard, hvor de talte om Espanyols fans og meget andet. Den udsendelse kan du finde via dette link.

Tak fordi du lytter med til vores månedlige round up. Hvis du kunne tænke dig et fast format på La Liga på Mediano, så prik til venner, bekendte og ham med nøgler til bankboksen i marketingsafdelingen. Vi kan kontaktes på medianofootball@gmail.com

 

Foto: David Ramos / Getty Images

FC Midtjylland Special: Interview med Rasmus Ankersen om Thorup, RvdV, Glen og forholdet til FCK, Brøndby og alle de andre

FC Midtjylland Special: Interview med Rasmus Ankersen om Thorup, RvdV, Glen og forholdet til FCK, Brøndby og alle de andre

Mediano PL: Sejren over Arsenal var endnu et af Pochettinos mesterstykker

Mediano PL: Sejren over Arsenal var endnu et af Pochettinos mesterstykker