logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: Havde kritikerne i Bundesligaen ret, da de sagde at Klopp ikke var taktisk dygtig?

Mediano PL: Havde kritikerne i Bundesligaen ret, da de sagde at Klopp ikke var taktisk dygtig?

På trods af en afsindigt undervældende Premier League-runde er Mediano PL klar med masser af spændende analyser og debatter til dig. Rasmus Monnerup og Jonas Hebo Rasmussen udgør panelet i denne udsendelse, hvor blandt andre Jürgen Klopp og Phil Neville får skældud.

Af Daniel Sichlau

Vi skal helt tilbage til Liverpool - Manchester United på Anfield for at finde en lige så dårligt underholdende topkamp, som den vi så mellem Arsenal og Manchester United. Arsené Wenger var i fuld hopla efter kampen, hvor der både blev joket og smilet. Mourinho derimod virkede skuffet, men afklaret efter at han havde benyttet sig af flere reserver i sin startopstilling. 
Hvor var det Arsenal lykkedes? Hvor stor en stjerne gemmer der sig i Rob Holding? Og hvad skal United stille op med Chris Smalling? Vi forsøger at finde svaret.

Vi vender også Liverpools håbløse indsats mod Southampton, hvor både Divock Origi og Wijnaldum var decideret anonyme. Har Jürgen Klopp virkelig ikke mere at skyde med? Og har kritikerne måske fat i noget, når de siger at Klopp har store fejl og mangler når det kommer til det taktiske?

West Ham fik skovlen under Tottenham og ødelagde deres mesterskabsdrømme, men hvor er The Irons egentlig selv placeret i denne sæson? Og er Slaven Bilic virkelig manden der kan realisere de store drømme om Top 6 og underholdende spil på London Stadium? 

Vi prøver også at se fremad for Chelsea, når mesterskabsbussen har kørt London rundt. For hvor er det egentlig de skal optimere for at være klar til næste sæson? Er det givet at Cesc Fabregas får en større rolle? Og hvad med en spiller som Diego Costa? Skal han erstattes, hvis rygterne om Kina bliver ved? 

Alt dette og en decideret røffel til Phil Neville for sine udtalelser om spillertunnelen på Emirates Stadium får du i Mediano PL, som er præsenteret i samarbejde med vores loyale partner Oddset. Find omtalte spilforslag på oddset.dk/mediano

Foto: Alex Livesey / Stringer / Getty Images

Mediano USA-Special: Intense Jimmy Nielsen er ikke færdig i USA

Mediano USA-Special: Intense Jimmy Nielsen er ikke færdig i USA

Superliga: AGF rykker helt sikkert ikke ned!

Superliga: AGF rykker helt sikkert ikke ned!