Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Viva La Liga: Hvordan ser fremtiden ud med Valverde ved roret i Barca?

Mediano Viva La Liga: Hvordan ser fremtiden ud med Valverde ved roret i Barca?

En lang og underholdende sæson i La Liga er forbi. Vi lukker og slukker i denne sidste udgave af Mediano Viva La Liga, hvor Real Madrids fornemme double, trænerkarrusellen i det spanske, Barca under Valverde og Atletico Madrids transferban vendes. Sidst, men ikke mindst har Frederik Gernigon og Jonathan Hartmann deres respektive bud på Årets Hold med i Pirlos Hule.

Af Daniel Sichlau

Cristiano og co. væltede Cardiff med en forrygende og effektiv indsats mod Juventus i Champions League-finalen. Med La Liga-titlen oven i hatten har Zinedine Zidane formået at vinde 3 store titler på blot 18 måneder, men hvor rangerer Zidanes Real Madrid i moderne fodboldhistorie? Og hvad skal der til for at blive anerkendt på lige fod med Guardiolas projekt i Barcelona? Vi tager debatten i denne sidste udsendelse i denne sæson.

Flere lyttere har efterspurgt svar på hvad i alverden der er op og ned i den spanske trænerkarrusel der til tider vækker minder om Zamparinis tid i italienske Palermo. Gernigon og Hartmann giver deres analyse af det store cirkus og giver også deres bud på de nye trænerrokeringers betydning for hhv. Betis, Celta Vigo og Sevilla blandt andre.

Vi drager også til Barcelona, hvor Ernesto Valverde for nylig blev præsenteret som arvtageren for Luis Enrique. Hvad er Valverde for en størrelse? Hvorfor blev det ham og ikke et større navn? Hvilke spiller kan vi forvente at se i Barca-trøjen efter sommerpausen? Og bliver de nogensinde tilfredse med deres træner i det catalanske?

I den rød-hvide del af Madrid er der også gang i kulissen, hvor deres transferban står ved magt efter at de har appelleret til Den Internationale Sportsdomstol (CAS) og fået afslag. Hvad kommer det til at betyde for klubben? Kan de holde på de store stjerner? Og hvorfor er det lige at Real Madrid undgik? 

Vi laver også danskertjek, hvor vi ser nærmere på alle de danske Jens'er og deres fremtidsmuligheder i det spanske. Sidst, men ikke mindst sætter vores eksperter deres respektive udgaver af Årets Hold. 
 

Tak fordi du lytter med. Vi håber du også er med i næste sæson! 

U21 Special - Hvorfor kan Yussuf, Dolberg og Pione ikke, når Bellerin, Asensio og Saul godt kan?

U21 Special - Hvorfor kan Yussuf, Dolberg og Pione ikke, når Bellerin, Asensio og Saul godt kan?

Thomas Frank Special - interview om Brentford, Brøndby, livet i Championship og uniformer i skolerne

Thomas Frank Special - interview om Brentford, Brøndby, livet i Championship og uniformer i skolerne