logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

DoublePass-duksen Næsby drømmer om egen efterskole: ”Vi er også stolte, hvis vi kan uddanne en god tømrer, men vi drømmer selvfølgelig om, at han bliver førsteholdsspiller”

DoublePass-duksen Næsby drømmer om egen efterskole: ”Vi er også stolte, hvis vi kan uddanne en god tømrer, men vi drømmer selvfølgelig om, at han bliver førsteholdsspiller”

Mediano har med vores nye partner, eye4TALENT, i hånden været en tur i Odense N, hvor 2. Divisions-klubben Næsby Boldklub huserer. Direktør Sebastian Brydegaard inviterer indenfor i en verden, hvor visioner og meget smalle budgetter hersker. Målene er skarpt skårne og ambitionen er at være i hælene på OB og vedholde en placering som Fyns toer i talentudviklingen. 

AF SØREN KUSK

Der bliver talt om alt fra KPI'er til Det hele menneske i denne runde af Mediano U. Søren Kusk har sat Næsby-direktør Sebastian Brydegaard i stævne, der med sine mange år i klubben er gået fra spiller til direktør i 2. Divisions-klubben. 

I de år har Brydegaard været med til at professionalisere klubben, hvor man ganske vist ikke nærmer sig et Superliga-setup, men i har fået store roser i DoublePass-rapporten, hvor Næsby er vurderet til at kunne måle sig med nogle af de danske A-licens-klubber. Der er i Næsby plads til både sjov og leg, men også drabelig alvor og store ambitioner. Det fortæller direktøren meget mere om i dagens podcast, du finder lige her: 

I udsendelsen fortæller Sebastian Brydegaard blandt andet om sine drømme for en efterskole, som er beskrevet i klubbens "Vision 2025". Noget, der måske virker ambitiøst for en 2. Divisions-klub, men som direktøren tror fuldt og fast på, da han mener, at det matcher de næsbyske værdier.

Foruden efterskole, DoublePass og Brydegaards mange år i klubben, bliver du klogere på: 

  • De regionale og lokale udfordringer og konkurrenter for Næsby
  • Det forliste samarbejde med Brøndby Masterclass
  • Øens Hold
  • Store armbevægelser i en 2. divisions-klub
  • Tilværelsen som B-licens-klub
  • Hvad lokal forankring betyder i Næsby
  • Hvordan Næsby arbejder med uddannelsen af ”det hele menneske”

Mediano U har til dette efterår fået nye venner i form af eye4TALENT, der er Medianos nyeste partner. eye4TALENT og Mediano har mødt hinanden i den fælles ånd og tro på, at et talent får mere ud af sin træning og bliver en dygtigere spiller ved at tage ansvar for sin egen udvikling. Med det udgangspunkt har eye4TALENT udviklet en platform, hvor spilleren selv plotter sin udvikling ind og dermed selv skaber den faglige feedback. Du kan læse meget mere om eye4TALENT og de klubber, de samarbejder med, på deres hjemmeside

På Mediano er vi glade for at byde eye4TALENT velkommen i vores nye partnerskab. 

Hvis du er til mere Mediano U kan du også høre vores seneste udsendelse om de overvejelser talenter bør gøre sig i forbindelse med deres karrierevalg, hvor Søren Kusk har besøg af Jonas Hebo og Jamil Fearrington: 

Topfoto: Søren Kusk

Ståle Solbakken Special: "Jeg skal bygge et nyt hold og jeg er klar til at skifte ud"

Ståle Solbakken Special: "Jeg skal bygge et nyt hold og jeg er klar til at skifte ud"

E-sport Special: Mød den første FIFA-verdensmester for klubhold

E-sport Special: Mød den første FIFA-verdensmester for klubhold