logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

FCK og FCM i Europa - sådan er chancerne inden skæbnekampene

FCK og FCM i Europa - sådan er chancerne inden skæbnekampene

De to tilbageværende danske mandskaber i knockout-runden skal i aktion i denne uge. Her vurderer Jonathan Hartman og Jonas Hebo chancerne for FCK og FCM

Af Søren Kusk
 

Næstsidste skridt mod europæiske gruppespil skal tages i denne uge for både FC København og FC Midtjylland. Første kamp mod henholdsvis Qarabag fra Aserbajdsjan og Apollon Limassol fra Cypern afvikles i de kommende dage, inden der er returkampe i ugen efter. 

Der er med andre ord så rigeligt at tage fat på denne sæsonens første Mediano CL, der denne gang har fået hæftet et EL på sig. Som altid er udsendelsen præsenteret i samarbejde med vores venner fra Oddset, og derfor vil du som vanligt kunne finde odds i udsendelsen, hvor det er relevant for samtalen. Det er sådan, Mediano kan producere podcasts til dig - kvit og frit. Til gengæld håber vi, at du kan finde inspiration til at sætte din viden på spil - og skulle du få lyst til det, så benyt gerne oddset.dk/mediano - så kan Oddset se, at du kommer fra os.

Vært Søren Kusk har i denne uge fået besøg af Jonas Hebo, nuværende HIK-spiller og tidligere på kontrakt i Arsenal, og Jonathan Hartmann, der er analytiker og U17-træner i Superliga-klubben Lyngby. Du kan høre udsendelsen her:

 

Og selvom der bliver tid til at runde to af de andre seværdige opgør i CL-kvalifikationen - Liverpool-Hoffenheim og Napoli-Nice - så er fokus på FC København og FC Midtjylland. 

FCK giver 1,40 for samlet avancement mod Qarabag, men der er grus i Ståle Solbakkens maskineri. For én ting er, at forsvaret er præget af nye folk, men nok så vigtigt er der offensive kvaler hos københavnerne, vurderer de to hidkaldte eksperter. De forudser derfor et målfattigt første opgør i tirsdagens tidlige kamp, hvor første fløjt allerede går kl. 18.00 tirsdag. 

FCM giver lidt flere penge igen, hvis man slår Limassol - 1,70 lyder odds på samlet sejr - men det er også en vanskelig modstander, man er oppe imod, mener Jonathan Hartmann, der har set nærmere på begge danske modstandere. Skal man tro gæsterne i studiet, er der dog god fidus i et spil, hvor begge mandskaber scorer.

Topfoto:: Getty Images

 

Mediano Superliga: Fedtspil, rodekasser og Cirkus Randers

Mediano Superliga: Fedtspil, rodekasser og Cirkus Randers

Hør Premier League blive analyseret af Christian Poulsen og Lars Jacobsen

Hør Premier League blive analyseret af Christian Poulsen og Lars Jacobsen