logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Superliga: Fokus på top 6 - Er Brøndbys største profil på sidelinjen? Eller er Kianchenko lig med guld?

Superliga: Fokus på top 6 - Er Brøndbys største profil på sidelinjen? Eller er Kianchenko lig med guld?

Mediano Superliga Podcast: Her kigger Francis Dickoh og Peter Brüchmann især på holdene, der pt. indtager pladserne 1-6 i Superligaen. På torsdag optager vi 2. del af vores Superliga-gennemgang med især holdene 7-14.

Af Sture Sandø

Transfervinduet står i den grad åbent, og der sker og kan ske rigtig meget. Men er det de store udskiftninger, der betyder mest eller er det kontinuiteten hos klubberne? 

Det er et af de spørgsmål, der bliver diskuteret i dagens udsendelse.

Vi taler om FC Midtjyllands aktivitet på transfermarkedet, Brøndbys kontinuitet og FC Nordsjællands muligheder i tiden efter Marcondes og Mtiliga. Kan Horsens og Hobro forblive i top 6? Hvor hårdt bliver de udfordret af AaB og OB? Og hvad er det egentlig, Ståle Solbakken og FCK skal bruge forårssæsonen på?

Selvom der er 24 dage til at Superliga-foråret 2018 sparkes i gang igen, er der allerede sket en hel del hos mange af klubberne. I denne første del af vores optakt til forårsæsonen kigger vi som nævnt fortrinsvis på top 6-holdene - ikke blot deres transfervinduer, men også i et lidt større perspektiv.

Lyt med og hør panelets vurdering af:

  • Om FC København er stærkere nu end før vinterpausen?
  • Om det er holdbart at have så stor en trup som det lige nu er tilfældet hos FC Midtjylland?
  • Hvem der bliver sværest at erstatte i FC Nordsjælland?
  • Hvad Hobro får ud at den nye kontrakt med Kirkevold?
  • Om Zorniger er Brøndbys største profil?
  • Om AC Horsens er blevet en attraktiv klub for spillere, hvis karriere har taget et par omveje?

Du kan høre hele udsendelsen her:

Hør også vores fulde Superliga-status fra december, hvor Francis Dickoh og Rasmus Monnerup fra FC Roskilde gjorde status over efteråret:

Eller hør vores nye format 'Hammer & Brüchmann', hvor tidligere FCK-direktør og nuværende direktør i Royal Arena, Dan Hammer, sammen med Medianos Peter Brüchmann taler til mandags-direktøren - en storebror til mandags-træneren - i første udsendelse fra december:

Udsendelsen fra i dag er sponsoreret af Medianos faste Superliga-partner Oddset og Medianos nye partner på Superligaen, Arbejdernes Landsbank. Sidstnævnte er med ombord på en lang række udsendelser i 2018.

Arbejdernes Landsbank er partner på alt, der gælder Superligaen, alt om 1. division og de øvrige rækker, det danske landshold og vores Mediano Specials om dansk fodbold, og så er Arbejdernes Landsbank partner, når vi kommer til VM i fodbold.

Så tag godt imod vores nye hovedpartner på indhold om dansk fodbold. Det er i kraft af samarbejdet med Arbejdernes Landbank - og Oddset -  at vi kan lave masser af originalt indhold om blandt andet Superligaen.

For god ordens skyld: Arbejdernes Landsbank og Oddset  har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano.  Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Tæt på VM i fodbold i Rusland: Putin, soft power, kirken og en ny national identitet

Tæt på VM i fodbold i Rusland: Putin, soft power, kirken og en ny national identitet

Mediano PL – runde 23: Manchester Citys første nederlag, fremtiden for Alexis Sanchez og de største forsvarstalenter i Europa

Mediano PL – runde 23: Manchester Citys første nederlag, fremtiden for Alexis Sanchez og de største forsvarstalenter i Europa