logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Superliga: Fokus på bund 8 - Nedrykkeren skal findes blandt de nederste seks, men hvad sker der i Lyngby?

Superliga: Fokus på bund 8 - Nedrykkeren skal findes blandt de nederste seks, men hvad sker der i Lyngby?

Hvem har stadig en realistisk chance for at spille sig i top 6, og hvem skal afskrives? Hvad betyder den usikre situation i Lyngby - økonomisk og sportsligt? Og hvem bejler til at ende i de ubehagelige play off-kampe? Bliv klogere i Medianos Superliga Vinterstatus #2.

Af Sture Sandø

Meget er stadig pivåbent i kampen om top 6 - for nogle få. For rækken knækker, og hvor nogle kigger op, kigger andre ned, når boet gøres op, og de to puljer til nedrykningsspillet dannes efter 26. spillerunde.

Panelet, der udgøres af tidligere topspiller Francis Dickoh og Medianos chefredaktør, Peter Brüchmann, diskuterer blandt mange emner, hvem af OB og AaB, der står bedst rustet til at skubbe Horsens eller Hobro (eller FCK?) ud af top 6.

Der bliver også taget fat i, om SønderjyskE i virkeligheden spiller til par, når de befinder sig på 9. pladsen? Om betydningen af at David Nielsen nu endelig har fået en assistent i AGF. Og hvorfor det ville være en stor succes for Silkeborg at komme igennem transfervinduet uden nogen former for aktivitet.

Lyt med og hør også eksperternes vurdering af:

  • Om AaB skal spille med tre eller fire i bagkæden?
  • Om Frederik Tingager kan erstattes af Marco Lund? Og om det overhovedet er tanken?
  • Om Gammelby kan tillade sig at drømme om mere end "bare" Ligalandsholdet?
  • Hvor AGF's problemer på banen har deres rødder?
  • Hvordan det er at være Lyngby-spiller i disse dage?
  • Om Helsingør pt. er en succes?
  • Og om Randers ligger som fortjent, eller om de i virkeligheden har spillet til mere?

Udsendelsen fra i dag er sponsoreret af Medianos faste Superliga-partner Oddset og Medianos nye partner på Superligaen, Arbejdernes Landsbank. Sidstnævnte er med ombord på en lang række udsendelser i 2018.

Arbejdernes Landsbank er partner på alt, der gælder Superligaen, alt om 1. division og de øvrige rækker, det danske landshold og vores Mediano Specials om dansk fodbold, og så er Arbejdernes Landsbank partner, når vi kommer til VM i fodbold.

Så tag godt imod vores nye hovedpartner på indhold om dansk fodbold. Det er i kraft af samarbejdet med Arbejdernes Landbank - og Oddset -  at vi kan lave masser af originalt indhold om blandt andet Superligaen.

For god ordens skyld: Arbejdernes Landsbank og Oddset  har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano.  Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Forfatterspecial: Morten Pape - mit livs fodboldbaner

Forfatterspecial: Morten Pape - mit livs fodboldbaner

Mediano La Liga – runde 19: Ungdomsfodbold i Spanien, Real Madrid-krise og Eibar-portræt

Mediano La Liga – runde 19: Ungdomsfodbold i Spanien, Real Madrid-krise og Eibar-portræt