logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

FC Roskilde Special - Thygesen og Monnerup om ambitionerne, ungdomsarbejdet og sulten efter Superliga

FC Roskilde Special - Thygesen og Monnerup om ambitionerne, ungdomsarbejdet og sulten efter Superliga

Mediano 1. division: Hvor finder man motivationen til at spille 1. divsion, når man tidligere har spillet Bundesliga? Hvorfor var Monnerup først inde, så ude, og så inde igen? Og hvorfor skiftede Thygesen egentlig fra FCM til BIF i 2011?  

Af Sture Sandø

En skidt sæsonstart betød, at René Skovdahl hurtigt var fortid som cheftræner i FC Roskilde, og ikke længe efter var Rasmus Monnerup tilbage i den klub, som han forlod i foråret - denne gang i spidsen for holdet. Et hold, der blandt andre tæller Mikkel Thygesen, der på trods af et CV med flere større adresser end Rådmandshaven 10, 4000 Roskilde, stadig ikke har mistet hverken gejsten eller sulten.

I dette interview fortæller de om sæsonens forløb og kigger fremad mod forårssæsonen, som venter om lidt over en måned, klubbens ungdomsarbejde og trådene ned til ungdomsrækkerne, og så fortæller de to om baggrunden for den halvlange forlængelse med Thygesen, der netop har skrevet under på en aftaler, som løber frem til sommeren 2020. Monnerup giver desuden sin forklaring på forløbet omkring hans opsigelse og genansættelse, og Thygesen åbner op om den egentlige årsag til, at han skiftede FC Midtjylland ud med Brøndby tilbage i 2011.

Her hele udsendelsen, der er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank her:

Medianos partner på alt indhold om dansk fodbold i 2018 er Arbejdernes Landsbank. Det gælder alt om 1. division, hele Superligaen og de øvrige rækker, det danske landshold og vores Mediano Specials om dansk fodbold, og så er Arbejdernes Landsbank partner, når vi kommer til VM til sommer.

Så tag godt imod vores nye hovedpartner på indhold om dansk fodbold. Det er i kraft af samarbejdet med Arbejdernes Landsbank, at vi kan lave masser af originalt indhold om blandt andet 1. division.

For god ordens skyld: Arbejdernes Landsbank har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er stolte af vores partnere på Mediano. Denne udsendelse er naturligvis også sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

600 udsendelser senere

600 udsendelser senere

Boldklubben Frem – en arbejderklub med unikt fællesskab

Boldklubben Frem – en arbejderklub med unikt fællesskab