logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

FC Helsingør Special: Lønstrup om mandskabspleje i en båd, der tager vand ind og den første tid i Superligaen

FC Helsingør Special: Lønstrup om mandskabspleje i en båd, der tager vand ind og den første tid i Superligaen

De overraskende oprykkere fra Helsingør har nu en halvsæson under bæltet. Cheftræner Christian Lønstrup ser her tilbage på det seneste år, hvor det er gået ekstremt stærkt for klub, spillere og organisation.

Af Sture Sandø

Ingen havde forudset, at FC Helsingør skulle være Superligahold i denne sæson - måske mindst af alt klubben selv. Men efter 19 runder af Superliga-sæsonen 17/18 har cheftræner Christian Lønstrups mandskab hentet 16 point og er er ikke bundprop, hvilket i sig selv må være tilfredsstillende, når man tager de dystre spådomme forud for sæsonen i betragtning.

I denne udsendelse, der er sposoreret af Arbejdernes Landsbank er Medianos Sture Sandø taget på genbesøg i klubben præcis et år efter sit første besøg. Sammen med Lønstrup ser han tilbage på udviklingen over det sidste år, hvor presset er steget såvel eksternt som internt, og opmærksomheden er blevet en hel anden.

Lyt med og hør:

  • Hvorfor Helsingør nu kan hente spillere Pascal Gregor?
  • Hvilken betydning den første Superligasejr havde?
  • Hvorfor Lønstrup godkender den første halvsæson i Superligaen?
  • Hvordan han tacklede den "sorte september", hvor holdet lukkede 14 mål ind i fire kampe?
  • Hvorfor Lønstrup ikke ærgrer sig over, at han ikke kom til SønderjyskE for et år siden?
  • Og hvor Helsingør gerne vil være at finde om nogle år?

Medianos partner på alt indhold om dansk fodbold i 2018 er Arbejdernes Landsbank. Det gælder hele Superligaen, alt om 1. division og de øvrige rækker, det danske landshold og vores Mediano Specials om dansk fodbold, og så er Arbejdernes Landsbank partner, når vi kommer til VM i fodbold.

Tag godt imod vores nye hovedpartner på indhold om dansk fodbold. Det er i kraft af samarbejdet med Arbejdernes Landbank, at vi kan lave masser af originalt indhold om blandt andet Superligaen.

For god ordens skyld: Arbejdernes Landsbank har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Denne udsendelse er naturligvis også sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hele historien om Randers FC - fra Freja over Todd og Tøfting til Gravgaard og Moniz

Hele historien om Randers FC - fra Freja over Todd og Tøfting til Gravgaard og Moniz

Mediano La Liga – runde 18: Coutinho is coming

Mediano La Liga – runde 18: Coutinho is coming