logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

FC Midtjylland Special # 2: Dal Hende og Drachmann om livet i Herning og Ikast

FC Midtjylland Special # 2: Dal Hende og Drachmann om livet i Herning og Ikast

Mediano Special Podcast: Her fortæller FC Midtjylland-spillerne Marc Dal Hende og Janus Drachmann om det første år i Herning og Ikast. Om forskellen på at være i SønderjyskE og i FC Midtjylland. Om at bevæge sig op på 1. pladsen. Og om muligheden for at  blive der.

Af Peter Brüchmann

Fire mand er afsted med Åge Hareides ligalandshold fra FC Midtjylland. Men det er mindst én for lidt, mener Janus Drachmann og Marc Dal Hende fra klubben. Eller især Drachmann. Han mener nemlig, at Marc Dal Hende godt kunne have vundet en plads på liga-landsholdet.

- Ja, der er mange i den her trup lige nu, der godt kunne have været med, siger Drachmann i denne podcast.

Mediano har sat de to sjællandsk fødte, tidligere SønderjyskE- og nuværende FCM-spillere stævne på anlægget i Ikast for at tale om kulturen i Midtjylland, som de har oplevet den efter skiftet fra SønderjyskE sidste år.

Det blev en åbenhjertig snak med klare meldinger og konkrete svar fra de spillere.

Du kan høre hele udsendelsen her:

I udsendelsen kan du også høre de to spillere svare på følgende emner:

  • Hvad er det især, der har virket efter systemskiftet til 3-4-3 i september og frem?
  • Hvem er de centrale spilllere i kulturen i FCM? 
  • Og hvordan adskiller den sig fra SønderjyskE?
  • Hvor gik bødekassens tur hen for FCM-truppen?
  • Hvor mange penge var der på kontoen?
  • Og mange andre emner.

Hør også udsendelsen fra tidligere i denne uge, hvor vi interviewede cheftræner Jess Thorup og hans assistent Lars Knudsen om samme systemskifte og baggrunden for det, der blev en driver for Midtjyllands succes og måske aktuelle førsteplads i Superligaen. Den samtale kan du høre her:

Medianos partner på alt indhold om dansk fodbold i 2018 er Arbejdernes Landsbank. Det gælder hele Superligaen, alt om 1. division og de øvrige rækker, det danske landshold og vores Mediano Specials om dansk fodbold, og så er Arbejdernes Landsbank partner, når vi kommer til VM i fodbold.

Så tag godt imod vores nye hovedpartner på indhold om dansk fodbold. Det er i kraft af samarbejdet med Arbejdernes Landbank, at vi kan lave masser af originalt indhold om blandt andet Superligaen.

For god ordens skyld: Arbejdernes Landsbank har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Denne udsendelse er naturligvis også sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

AaB Special - Morten Wieghorst gør status efter år 1 i Aalborg

AaB Special - Morten Wieghorst gør status efter år 1 i Aalborg

FC Midtjylland Special: Sådan er udsigten fra Superligaens førsteplads

FC Midtjylland Special: Sådan er udsigten fra Superligaens førsteplads