logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Championship: Aston Villas genrejsning, Millwalls hårde hunde og tæt topstrid

Mediano Championship: Aston Villas genrejsning, Millwalls hårde hunde og tæt topstrid

Mediano Championship er tilbage i den første af fire udsendelser henover efteråret. Her går vi tæt på Aston Villa, Millwall og topstriden - og så når vi selvfølgelig også forbi Thomas Frank, som måske skal stå i spidsen for Brentford fremover. 

AF ADAM MØLLER GOMAA

The Championship er fyldt med kæmpe klubber, og mange af dem har rigtigt mange danske fans, men rækken står selvfølgelig på mange områder i skyggen af storebroderen, Premier League. Det forsøger vi at lave om på nu, og derfor går vi helt tæt på den næstbedste engelske række.

I panelet til denne udsendelse er Alfred Groth, som er pressechef i FC Roskilde, tidligere skribent på Mediano og stor Aston Villa-fan og Poul Hübertz, som tidligere har spillet i Millwall og Northampton i England samt en lang række danske klubber.

Hør hele udsendelsen her: 

Det er takket være LeoVegas Sport, at vi igen kan præsentere Championship-udsendelser. På LeoVegas Sport kan du spille live på alle Championship-kampe – og hvis man vil ud at se noget Championship kan man tjekke LeoVegas Sports kampagne ud, hvor man kan melde sig ind i LeoVegas FC. Her kan LeoVegas-kunder vinde eksklusive fodbold ture rundt om i verden og opleve alt fra brasiliansk fodbold til de store europæiske stadioner. Se mere om Leovegas FC her.

Dette er Mediano Championship – et format, som vi her på Mediano kommer til at køre fire gange henover efteråret, og hvor vi hver gang vil gøre status på den næstbedste række i engelsk fodbold.

Nu er der spillet 12 runder i The Championship, så med lidt god vilje er vi cirka en fjerdedel inde i sæsonen. Og så vil vi forsøge at drysse vores udsendelser jævnt ud over den resterende del af efteråret.  Vi kunne sagtens have talt i længere tid, men her får I den første dosis Championship, og så er vi tilbage med mere i løbet af efteråret. 

Vi har meget mere engelsk fodbold til jer i vores Premier League-magasin. Har du ikke hørt seneste udgave af Mediano PL, kan du høre den her:

I løbet af denne podcast får I også eksperternes bud på blandt andet:

  • Om det er overraskende, at det er Sheffield United, som fører The Championship?

  • Om West Bromwich er den største favorit til at vinde rækken?

  • Om der er kvalitet nok i Derby til at rykke op i Premier League?

  • Om de andre hold er ved at have læst Bielsas Leeds-mandskab?

  • Hvor stor en udfordring det vil være for Thomas Frank at tage over i Brentford?

  • Hvem der bliver topscorer i The Championship i denne sæson?

Foto: Getty Images/Clive Mason

Landsholdet: Tid til Hareide version 2.0?

Landsholdet: Tid til Hareide version 2.0?

FC Midtjylland Special - Farvel Thorup, goddag Andersen

FC Midtjylland Special - Farvel Thorup, goddag Andersen