logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Krauls escape fra blacklisten 2, verdenspremiere og Gazza & Graver

Fodboldministeriet: Krauls escape fra blacklisten 2, verdenspremiere og Gazza & Graver

Hvorfor bryder Landsholds-Lars sig ikke om studiets nye indretning? Hvordan forsøger Kraul at åle sig af blacklisten denne gang? Hvorfor koster trænere ikke mere, når de handles? Hvordan lyder den nye jingle? Og hvordan blandes Kevin og Paul Gascoigne ind i samme Graver-anekdote? Lyt med og få svarene.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Der er kommet nyt møblement i studiet, og hverken Wolny eller Landsholds-Lars er begejstrede for de nye pladser. Det sætter sine begrænsninger på humøret, men derfor kan man jo godt være store mennesker. Derfor benådes en af podcastens helt store skurke faktisk fra blacklisten i denne uge, efter en stor gestus accepteres. Jacobsen får også, punkt for punkt, gennemgået P4/Fyns liste over regler for god brunsviger-skik. Den godkendes ikke hele vejen igennem, og derfor forventes den naturligvis tilpasset i meget nær fremtid.

Der tages en god snak om, hvorfor trænere koster så meget mindre end spillere, når de købes fri fra en klub. Hvor lidt mening det egentlig giver taget deres betydning for en klub i betragtning. Og om hvor meget det kommer til at ændre sig i fremtiden.

Hvis I troede I før havde hørt afviklingen af den jammerligste udgave af en quiz, så vil vi (læs Wolny) gerne på forhånd advare mod denne uges udgave af Landsholds-Lars quiz’en. Det er ikke kønt, det er ikke godt.

Til gengæld er alle arme i vejret, da balkonen åbnes for spørgsmål. Her er der nemlig premiere på den helt nye jingle fra den tredobbelte kapelmester, og Fodboldministeriets huskomponist, Mads Julius Dyrst. Lytterne har valgt genre. Thomas Gravesen har valgt instrumenter og lyde. Dorthe og Ann-Louise har ageret backing vokal. Efter den musikalske åbenbaring svares der på, hvordan en dommer skal håndtere en jubelscene som gav Carlos Zeca rødt kort i Bordeaux, hvorfor der sendes små sedler med spillere ind på banen i forbindelse med udskiftninger og om spilledragt og støvler kan have indflydelse på en spillers klubvalg.

Legende News har hele paletten igen, når der endnu engang deles ud af guldet fra Thomas Gravesens fantastiske karriere. I denne uge er både kammeraten Keeeevin og en nøgen udgave af selveste Paul Gascoigne med på banen.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.

Foto: Ross Kinnaird/ALLSPORT

UK Special # 2 - Portræt af Wolverhampton Wanderers

UK Special # 2 - Portræt af Wolverhampton Wanderers

Mediano Special: Michael Madsen om trænergerningen i en stor 2. divisionsklub

Mediano Special: Michael Madsen om trænergerningen i en stor 2. divisionsklub