logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Forberedelse og huller i avisen

Fodboldministeriet: Forberedelse og huller i avisen

Hvordan foregår den ideelle forberedelse til en kamp? Og hvordan bruger man tiden bedst, når den er knap? Kan Wolny komme i gang i quiz’en? Fortsætter den gode stime på rouletten? Og hvorfor er der fire “mand” i studiet under optagelsen? Få svarene i ugens udgave af Fodboldministeriet.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Det er efterårsferie, så Landsholds-Lars har set sig nødsaget til at tage sin førstearving med til optagelsen af denne uges podcast. Den unge mands beklædning falder dog ikke i Wolnys smag, og så er det op ad bakke. Det kunne det også være, da en af verdens bedste lyttere udfordrer Jacobsens nyfundne regel for størrelsen af pokaler, men det er der naturligvis en anden ny regel, der kan løse.

Denne uges tema handler om forberedelse til kampe. Hvor mange dage vil trænerne helst bruge på at forberede sig på en modstander? Hvordan bruges den tid så? Hvordan løses det, hvis der er flere kampe på en uge, og hvor meget individuel forberedelse er der for hver enkelt spiller i forhold til de kommende direkte modstandere? Landsholds-Lars deler som altid ud af sine egne erfaringer, når der svares på spørgsmålene.

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Wolny har ramt den historiske bund i Landsholds-Lars quiz’en. Eller at han ikke selv føler, at det er gået retfærdigt til. Om Danskfodbold.com kan sidde brokkeriet og den jammerlige stemning overhørig, eller om det medfører ændringer, inden det er alt, alt for sent, finder vi måske ud af i denne uge. 

Landsholds-Lars kan slet ikke få nok af den nye jingle til Balkonen. Heldigvis medfører det også svar til de lyttere, som spørger til mentorer, personlige sponsorater og om e-sport egentlig er en sport eller ej.

I Legende News er vi nået til den fase i Gravesens karriere, hvor legenden ikke længere kunne se øje til øje med manageren. Og i stedet begyndte at kigge gennem en avis.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller SoundCloud.

UK Special # 3 - Portræt af Aston Villa

UK Special # 3 - Portræt af Aston Villa

Mediano U: Fokus på SønderjyskE - den nye klub i den fine selskab

Mediano U: Fokus på SønderjyskE - den nye klub i den fine selskab