logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Xee Special #3 - Portræt af Aston Villa

Xee Special #3 - Portræt af Aston Villa

Xee Special Podcast: Der bliver talt meget om The Big Six i England, så meget at man nogle gange glemmer at der også et fodboldliv i England udenfor Premier League. Det prøver vi nu at gøre noget ved på Mediano. I dag er turen kommet til Aston Villa.

Af Thomas Nørskov

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Xee fra YouSee

I dette tredje afsnit af vores nye serie, Xee Special, kigger vi på den stolte traditionsklub Aston Villa. Dette sker i selskab med ikke én men hele to glødende Villa-fans, Pressechef fra FC Roskilde Alfred Grothog Kasper Pedersbæk fra podcasten Brøndbylyd.

Aston Villa var med, da man stiftede The Football League i 1888, og da de rykkede ud i 2016 var det første gang i Premier Leagues historie, at Aston Villa ikke var med i det allerfineste selskab. I dag ligger de i midten af Championship og har lige fyret deres træner efter en dårlig start på sæsonen. Hvad gik galt? Er Aston Villa en falden kæmpe eller en klub på vej tilbage til Premier League?

Vært på serien er Thomas Nørskov.


UK Special’ skal være en serie, hvor vi både kigger på nogle af de lidt mindre klubber i Premier League, kigger på traditions- og interessante klubber i Championship og de øvrige rækker og finder interessante historier fra det britiske - også udenfor de engelske rækker.

I dette afsnit kommer vi blandt andet ind på:

  • Hvad er selvforståelsen for en Aston Villa-fan?

  • Hvad gik der galt i slut 00’erne under Randy Lerner og Martin O’Neill?

  • Var nedrykningen i 2016 uundgåelig?

  • Hvorfor fejlede den fyrede træner Steve Bruce?

  • Hvilken rolle kommer den nye træner Dean Smith til at spille?

  • Er der lys for enden af tunnellen for den stolte klub?

  • Og meget meget mere.

Foto: Getty Images

Mediano Bundesliga: Sorte skyer over tysk fodbold og et spansk lyspunkt

Mediano Bundesliga: Sorte skyer over tysk fodbold og et spansk lyspunkt

Fodboldministeriet: Forberedelse og huller i avisen

Fodboldministeriet: Forberedelse og huller i avisen