logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

"Det er ikke en selvfølge at være Superligahold 11 år i træk"

"Det er ikke en selvfølge at være Superligahold 11 år i træk"

I SønderjyskE finder man noget så sjældent som en Superligaklub med overskud - og tilmed på ottende år. Her går Mediano tæt på klubben fra Haderslev i en samtale med direktør Klaus Rasmussen, der har været med på hele rejsen siden 2004 og faktisk endnu længere tilbage.

Af Sture Sandø

Podcasten i denne artikel er sponseret af Arbejdernes Landsbank

Når man kommer fra Vojens bliver man ikke kaldt “direktøren for det hele” uden grund, og det er heller ikke tilfældet med Klaus Rasmussen, der er direktør i Sønderjysk Elitesport - bedre kendt som SønderjyskE. For det er ikke bare selskabet bag fodboldklubben, men også et ishockeyhold, et dame- og et herrehåndboldhold. Derfor bærer Rasmussen mange kasketter i butikken, der i en eller anden udstrækning gerne vil være “Sønderjyllands landshold”.

I denne podcast fortæller Klaus Rasmussen om projektet SønderjyskE, som han har været en del af siden begyndelsen. Han giver et indblik i tankerne bag at samle hold fra flere sportsgrene i forskellige byer under ét brand, for det er ikke en øvelse, der er lige til - og fortagnet oven i købet givet overskud på driften syv år i træk. Samtalen blandt andet også på nogle af de overskifter som SønderjyskE har nået i pressen for det negative.

Lyt med og hør også om:

  • Klubbens udvikling siden begyndelsen i 2004

  • Den famøse sølvsæson, og hvad det har betydet for forventningerne

  • Hvornår direktøren ikke længere så overlevelse som en succes

  • Hvordan man i SønderjyskE arbejder med stadionoplevelsen

  • Hvorfor de lokale sponsorer er så stor en del af klubben

  • Og meget mere

Foto: Jan Christiansen/Getty Images

Mediano Superliga: Topholdene viste klassen og lagde afstand til den store midte

Mediano Superliga: Topholdene viste klassen og lagde afstand til den store midte

Mediano Bundesliga: Sorte skyer over tysk fodbold og et spansk lyspunkt

Mediano Bundesliga: Sorte skyer over tysk fodbold og et spansk lyspunkt