logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Serie A: Andersen, Piatek, Ronaldo - og vilde historier fra Syditalien

Mediano Serie A: Andersen, Piatek, Ronaldo - og vilde historier fra Syditalien

Podcast: I denne udgave af Medianos Serie A-magasin diskuterer vi både Cristiano Ronaldo, Joachim Andersen og Genoas polske bomber, Krzysztof Piatek. Derudover deler Mike Tullberg ud af sine vilde oplevelser fra tiden i Syditalien.

AF ADAM MØLLER GOMAA

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af LeoVegas Sport og Strive Sport.

Her er anden udgave af Medianos nye Serie A-magasin, der handler om italiensk fodbold, som navnet indikerer. Mange af jer har efterspurgt, at vi her på Mediano skulle have et dedikeret Serie A-program, og det har vi nu. Det er vi vældigt glade for, og det håber vi også, at I derude er. 

Dem I skal takke er LeoVegas Sport og Strive Sport, for det er dem, som er grunden til, at vi nu kan lave Medianos Serie A-magasin. Udsendelsen er nemlig præsenteret i et samarbejde med LeoVegas Sport og Strive Sport.

I dag taler vi talentudvikling i italiensk fodbold og spørger, om de italienske klubber bør tage ved lære af de franske og give de unge talenter mere spilletid? Derudover vender vi Sampdorias unge dansker, Joachim Andersen, voldtægtssagen mod Cristiano Ronaldo og den polske bomber hos Genoa, Krzysztof Piatek, som måske er den nye Lewandowski.

Vi får også en masse anekdoter og vilde historier fra Syditalien, fortalt af Mike Tullberg, som var på kontrakt i Reggina helt nede i bunden af støvlelandet fra 2007 til 2009. I panelet med Mike Tullberg sidder journalist, forfatter og Serie A-ekspert, Asker Hedegaard Boye. 

Du kan høre ugens udsendelse her:

I udsendelsen kan I også høre eksperternes bud på:

-       Hvor langt den stilling, vi ser i Serie A lige nu, er fra den endelige stilling?

- Hvem der er det mest formstærke hold i Serie A lige nu?

-       Om Juventus er gearet til at vinde Champions League?

-       Hvorfor der er så stor forskel på Nord- og Syditalien?

-       Hvor stor forskel der er på at være ung spiller i Italien og andre steder i udlandet? 

- Om taktisk disciplin stadig spiller en stor rolle i italiensk fodbold?

-       Om Roma er på vej mod en stor sæson?

Denne Serie A-podcast er sponseret af LeoVegas Sport og Strive Sport, og det er takket være dem, at vi kan give jer vores nye Serie A-magasin.

Det er hos Strive Sport, at du kan se Serie A fra og med denne sæson. Et abonnement koster 79 kr. om måneden, og faktisk kun cirka det halve, hvis man køber et års abonnement - og du kan også lægge ud med at prøve det hele gratis i en 7 dages periode. 

Hos LeoVegas Sport kan man spille live på alle Serie A-kampe, og vil man sætte sin viden om italiensk fodbold på spil, kan man besøge leovegas.dk og under sport finde Serie A. Den kampagne, som vi omtaler i udsendelsen kan man finde her.

Og for en god ordens skyld: LeoVegas Sport og Strive Sport har ikke indflydelse på indholdet. De er partnere, og dem er vi stolte af på Mediano. Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Foto: Getty Images/Paolo Rattini

Mediano Preview: Los Galacticos i Premier League, El Clasico, HSV, Thierry Henry og stor Superliga-optakt

Mediano Preview: Los Galacticos i Premier League, El Clasico, HSV, Thierry Henry og stor Superliga-optakt

Engang hed det Vejle Boldklub Kolding - nu møder Kolding IF så Vejle Boldklub i Sydbank Pokalen

Engang hed det Vejle Boldklub Kolding - nu møder Kolding IF så Vejle Boldklub i Sydbank Pokalen