logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Preview: Nyfødte målscorere og svage giganter

Mediano Preview: Nyfødte målscorere og svage giganter

Podcast: Ugens guide til de mest seværdige opgør i den kommende weekend er klar. Benjamin Leander og Jonas Hebo Rasmussen har nøje udvalgt de kampe, du skal holde øje med.

AF ASBJØRN ANDREASEN

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank

Vi har sendt chefredaktør Peter Brüchmann på løbetur rundt langs Vestvolden, hvorfor fodbold-statistiker Benjamin Leander på ny har overtaget værtsrollen. Divisionsspiller Jonas Hebo Rasmussen er fortsat at finde i ugens panel.

 

De to faste mænd i Mediano Previews startopstilling stryger om sig med guldkorn i næsten en time og tre kvarter. Benjamin Leander har måske ovenikøbet et par spiltips til dig, som han smider ind hist og her i løbet af udsendelsen.

 

I denne uges udgave af Mediano Preview kommer vi forbi følgende ligaer i nævnte rækkefølge:

-        Champions League

-        Premier League

-        Bundesligaen

-        Serie A

-        La Liga

-        Superligaen

Vi kommer blandt andet ind på to brandvarme angribere i form af Krzystof Piatek og danske Jacob-Bruun Larsen, som begge præsterer flot i hver sin liga. Derudover vurderer panelet nogle af udenlandsdanskerne. Heriblandt Andreas Christensens situation i Chelsea og Andreas Poulsen, der er blevet rykket ned til Gladbachs andethold.

Manchester United, Barcelona, Real Madrid og Brøndby har det til fælles, at de på det seneste kæmper med at finde deres vanligt niveau i egne ligaer. Derfor tager Preview-panelet også et kig på de fire klubbers formkurve.

Du kan høre hele udsendelsen her:

Udsendelsen er optaget torsdag formiddag. Derfor er Europa League-kampene, der bliver spillet torsdag aften, ikke behandlet i udsendelsen.

I udsendelsen anbefaler Benjamin Leander at give Mediano CL et lyt, der særlig er interessant for Bundesliga-fans. Her går panelet nemlig i dybden med Schalke, Dortmund, Hoffenheim og Bayern München. Den udsendelse kan du høre her:

Foto: Getty Images/Paulo Bruno

Hammer & Brüchmann - Fokus på AaB, AGF og OB

Hammer & Brüchmann - Fokus på AaB, AGF og OB

Mediano 1. division: Morten Karlsen om en succesfuld start på en lang rejse

Mediano 1. division: Morten Karlsen om en succesfuld start på en lang rejse