logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Superclásico Special fra Buenos Aires - Podcast om weekenden, der aldrig vil blive glemt

Superclásico Special fra Buenos Aires - Podcast om weekenden, der aldrig vil blive glemt

Podcast optaget i Argentina: Morten Glinvad har hen over den dramatiske weekend befundet sig i Argentina for at overvære finalen i Copa Libertadores mellem River Plate og Boca Juniors. Men det blev kampen, der aldrig blev spillet, som den var tiltænkt.

Her er en udsendelse optaget i Buenos Aires efter skandalen i den forløbne weekend, hvor finalen i Copa Libertadores to gange måtte udskydes efter, at bussen med spillerne fra Boca Juniors var blevet angrebet og flere spillere kommet til skade.

Morten Glinvad har været i Argentina og forsøgt at overvære en af de største kampe i den internationale fodboldverden. Her taler han med korrespondent i Argentina Rune V. Harritshøj og journalist og tidligere korrespondent i Argentina, Ebbe Fischer, om begivenhederne og hvor det efterlader både de to klubber og sydamerikansk fodbold.

Udsendelsen er optaget tirsdag aften lokal tid i stuen hos Ebbe Fischer i hjertet af Buenos Aires.

Her kan du høre hele udsendelsen:

Hør også optakten optaget på en café i Buenos Aires før weekenden, mens der var masser af forventningens glæde. Her kan du få et indblik i, hvad Superclásico er for en størrelse - fortalt i en samtale mellem Morten Glinvad og Rune V. Harritshøj og Ebbe Fischer:

Her kan du se nogle af scenerne, der udspillede sig i den forløbne weekend og rundt om Copa Libertadores i Buenos Aires:

GettyImages-1064934050.jpg
GettyImages-1064896632.jpg
GettyImages-1066278534.jpg

Foto: Getty Images

Mediano Lab: Fysisk træning af ungdomsspillere og afrunding på restitution

Mediano Lab: Fysisk træning af ungdomsspillere og afrunding på restitution

Mediano Championship: Højtflyvende kanariefugle og fortabte traktordrenge

Mediano Championship: Højtflyvende kanariefugle og fortabte traktordrenge