logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Skader og Gravers piratbattle

Fodboldministeriet: Skader og Gravers piratbattle

Hvad er realiteterne, når spillere overvejer at spille på trods af en skade? Hvad kan gøre Landsholds-Lars mundlam? Kan Wolny grave sig endnu dybere ned i quiz-hullet? Og hvordan tacklede Graver en horde af vrede St. Pauli-fans, da han spillede i HSV?

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Denne uges podcast starter med noget af en afsløring – og slutter med en endnu større. Først bliver der sat navn på den kendislæge, som er træner for Landsholds-Lars’ søn. Det viser sig, at der har været noget af en kamp om at få den tredobbelte kapelmester, Mads Julius Dyrst, i behandling på lægeklinikken. Og senere finder du ud af, hvem af de tre værter, som skal have udvidet sin klan derhjemme med arving nummer tre.

For en gangs skyld lykkedes det også at gøre Jacobsen mundlam, da en af verdens bedste lyttere indsender dokumentation fra en pokalkamp, der mildest talt chokerer den tidligere landsholdskæmpe.

Ugens tema handler om spillere der spiller kampe på trods af skader. Landsholds-Lars giver eksempler på, hvornår han selv har gjort det i sin karriere. Og ikke mindst hvorfor. Hvornår det kan gavne og, hvornår det kan vise sig at blive en bjørnetjeneste at gøre sig selv.

Hvis du troede Wolny ikke kunne komme længere ned i det bundløse hul, han er faldet dybt ned i i denne sæson af Landsholds-Lars quiz’en, så kan du roligt tro om igen. I denne uge er han så ramt, at han ikke engang kan ramme sit eget barndomsidol.

Rouletten spinner for nogen af de frivillige i dansk fodbold denne gang og balkonen byder på svar på spørgsmål omkring varmecreme, tilløb til straffespark og betydningen af at spille mod en modstander, man har en historik med eller hos.

I Legende News går turen denne gang til Tyskland og Hamborg, hvor den gode Gravesen pludselig står ansigt til ansigt med en hel flok af ærkerivalens fans og en ordentlig gang dårlig stemning.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller SoundCloud.

Foto: Mark Sandten/Getty Images

Mediano Superliga: "Wind er den bedste unge danske spiller med ryggen mod mål"

Mediano Superliga: "Wind er den bedste unge danske spiller med ryggen mod mål"

Xee Special # 5 - Portræt af Bolton

Xee Special # 5 - Portræt af Bolton