logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Holdånd, Pikk og Pisa

Fodboldministeriet: Holdånd, Pikk og Pisa

Hvem skal gå i legenden Gravesens fodspor? Hvor meget betyder holdånd, og hvilke ingredienser indeholder sådan en? Og hvilken legendarisk tidligere Superligaspiller skal der spilles for på rouletten? Få svarene i Fodboldministeriet!

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Det regner, podcasten er en dag forsinket og humøret er i forvejen helt i bund på grund af tomheden efter den store peak med besøget hos legenden Thomas Gravesen i sidste uge. Og det hjælper på ingen måde, at Landsholds-Lars er løbet hele vejen fra domicilet i whisky-bæltet til København NV. Producer-Sture er kommet hjem fra ferie i Vietnam og kæmper med både klimaet, jetlag og AGF’s formkurve.

Ugens tema handler om holdånd. Hvor meget kan en god en af slagsen egentlig rykke på resultaterne og hvorfor opstår den oftere på landshold end på klubhold? Landsholds-Lars deler som altid ud af egne erfaringer, og selv Sture kan følge med i dag. Til gengæld er det problemer med stort set alt andet i denne uges udgave af Fodboldministeriet.

Wolny er kålhøgen og er sikker på sejr i Landsholds-Lars quiz’en på trods af, at ingen nogensinde har været så langt bagud, som han er lige nu. Da han finder ud af, at der i denne uge ikke er spørgsmål fra verdens bedste lyttere med, bliver piben da også hurtigt stukket ind igen.

I Roulette-runden spilles der til fordel for en vaskeægte Superligalegendes velgørenhedsprojekt, og der er ingen rysten på hånden omkring, hvor pengene skal placeres. Udover Producer-Stures hånd naturligvis.

I Legende News er det slut med den gode Thomas Gravesen, der nu er optaget i Hall of Fame og sidder side ved side med de største af de største. Jacobsen har derfor været på jagt efter en ny legende, der kan fylde de store sko ud, og for første gang kommer vi helt tilbage i de glade 80’ere, hvor den nye legende dominerede – ikke mindst i Italien, hvor den første anekdote finder sted.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller SoundCloud.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Julekalender #2 - Årets bedste podcasts - Mød Superligaens Forest Gump

Julekalender #2 - Årets bedste podcasts - Mød Superligaens Forest Gump

Mediano U- Hvordan hjælper vi bedst talenterne frem til 'voksenfodbold'

Mediano U- Hvordan hjælper vi bedst talenterne frem til 'voksenfodbold'