logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

UK Special #9 Watford - Elton, Taylor og Pozzoerne

UK Special #9 Watford - Elton, Taylor og Pozzoerne

Mediano Magasinet - Podcast:
Sir Elton John og Graham Taylor har på mange måder defineret, hvem Watford er. I 70’erne stod de bag raketopstigningen fra fjerde bedste til den bedste række på blot 5 år. I 1999 stor duoen bag klubbens første Premier League sæson.

Idag forsøger Watford og Pozzo-familien at redefinere Watford som bejler til Europa uden at glemme, hvem de er… Men hvem er Watford?

Af Thomas Nørskov

I niende afsnit af UK Special kigger vi på London-klubben Watford FC. Er det overhovedet en London-klub? Watford, der er meget mere end ‘den der klub Elton John ejede engang’. En klub, man kender uden egentlig at kende dem. En klub fyldt med paradokser. Hvem er Watford?

Vores guider i Watford-land er i dag Watford-fan, forfatter, journalist på Ekstra Bladet og Fellow på Oxford Universitet, James Kristoffer Miles og ved siden af ham projektleder hos Nordiske Medier og Master i Sports Management med 1,5 års ansættelse i Watford FC på CV’et, Lasse Gudnitz.

Vært: Thomas Nørskov

Du kan høre afsnittet her:

Dette er en udsendelse, der kun udkommer i Mediano Magasinet, Medianos nye kanal for indhold, der holder lidt længere. Som er lidt mere tidløst end vores ugentlige gennemgang af de forskellige ligaer.

Vi lover at gøre os umage og sikre masser af unikt indhold de kommende måneder. Og så håber vi, at mange af jer vil abonnere, følge, subscribe, follow eller hvad den knap nu ellers hedder i din podcast-app, der betyder, at det hele bare kommer rullende ind i på din telefon eller computer.

Vi kommer dog ikke udenom at snakke om Elton John og Graham Taylor, der af flere omgange har være med til at definere, hvem Watford er. En familie-klub med plads til børn på tribunerne. Det er svært at sige Watford FC uden ikke også at nævne de italienske ejere Pozzo-familien. Vi kigger nærmere på de kontroversielle ejere, hvem er de og forsøger at klargøre, hvad Pozzo-modellen er.

I dagens afsnit kommer vi blandt andet ind på:

  • Det at være en provinsklub i en storby.

  • Sir Elton John og Graham Taylor enorme betydning for klubben.

  • Stemningen i Watford.

  • Pozzo-familien, Pozzo-modellen og Pozzoernes scoutingnetværk.

  • The Luther Blisset Project?

  • Troy Deeneys betydning for holdet.

  • Lasses historier fra direktionsgangene i Watford.

  • Britisk spillestil med en europæisk trup.

  • Og meget meget mere…

Foto: Getty Images

Mediano PL: Dobbelt derby-dag og fyringen af Mark Hughes

Mediano PL: Dobbelt derby-dag og fyringen af Mark Hughes

Julekalender #3 - Årets bedste podcasts - AB med cheftræner Michael Madsen

Julekalender #3 - Årets bedste podcasts - AB med cheftræner Michael Madsen