logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Julekalender #6 - Årets bedste podcasts - Manchester City og verdensherredømmet

Julekalender #6 - Årets bedste podcasts - Manchester City og verdensherredømmet

Låge nr. 6: Denne gang er det vært og redaktør, Adam Møller Gomaa, der har valgt en af de podcast-episoder fra 2018, som han selv bedst kunne lide. Det er udsendelsen om Manchester City og dens ejere, City Football Group, som første gang blev udgivet i februar.

AF ADAM MØLLER GOMAA

Hver dag i december vælger Medianos værter en podcast-episode, som de gerne vil åbne endnu en låge til. Hver medarbejder må kun vælge blandt sine egne udsendelser.

Du har åbnet for Medianos julekalender - låge nummer seks. Det er udsendelsen, som fik titlen “Manchester City og verdensherredømmet.” Det var lige efter, at City havde vundet det første trofæ under Pep Guardiola, og desuden var godt på vej mod sidste sæsons suveræne mesterskab. 

I panelet er fodboldtræner, Rasmus Monnerup, som er stor Guardiola-fan og ofte dissekerer Manchester City i vores Premier League-udsendelser, og som også virkelig har noget på hjerte her - sammen med journalist Oscar Rothstein, som desuden er kandidatstuderende på idéhistorie - og som løfter denne udsendelse op på et nærmest filosofisk niveau, hvis man skal være lidt højtragende.

I udsendelsen kigger vi klubben og dens fundament efter i sømmene og forsøger at argumentere for og imod ”projekt verdensdominans” fra Manchester City og City Football Group, som står bag fodboldklubben. Vi tager den filosofiske tilgang til stoffet, når vi i denne udsendelse beder Oscar Rothstein og Rasmus Monnerup dissekere, diskutere og perspektivere ”projekt verdensdominans” fra City Football Group, som står bag blandt andet Manchester City.

For hvem er de? Og hvilke dilemmaer kaster det af sig, at Manchester City har det her bagland? Kan vi, f.eks. som almindelige fodboldfans lade os begejstre over Manchester Citys fodboldspil, når vi ved, hvor pengene kommer fra?

Du kan høre udsendelsen her:

Når vi skal i dybden med de store emner, hidkalder vi Oscar Rothstein og Rasmus Monnerup. Rasmus er tidligere cheftræner i FC Roskilde, fast stemme på Mediano og meget vidende om, blandt andet, engelsk fodbold og ikke mindst Manchester City. Oscar er journalist og studerer idéhistorie og skriver om især sport og kultur.

Du kan finde den artikel, som Oscar anbefaler i udsendelsen lige her:

https://medium.com/@NcGeehan/the-men-behind-man-city-a-documentary-not-coming-soon-to-a-cinema-near-you-14bc8e393e06

Udsendelsen i artiklen her er sponsoreret af Oddset, som er en af Medianos faste og gode samarbejdspartnere og sponsorer. Oddset betaler for at være med, og her på Mediano er vi stolte af vores partnere.

Kan du lide Mediano, kan du forhåbentligt også lide vores sponsorer. Firmaer som Danske Spil, der står bag Oddset, er grunden til, at Mediano findes i det omfang, vi gør. Og de er grunden til, at vores brugere får gratis indhold, så en stor tak til Oddset for, at vi kan lave en masse fedt indhold om engelsk fodbold på Mediano.

Foto: Getty Images/Clive Mason

Mediano PL: Vild kamp på Old Trafford, M23 derby og Hasenhüttls udfordring

Mediano PL: Vild kamp på Old Trafford, M23 derby og Hasenhüttls udfordring

Mediano Preview - Din pakke til weekendens store kampe

Mediano Preview - Din pakke til weekendens store kampe