logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Special: Om dengang Brøndby kiggede på Tobias Sana - og meget andet

Mediano Special: Om dengang Brøndby kiggede på Tobias Sana - og meget andet

Mediano Special Podcast: Begynder sværdet at sidde løst i AGF-stenen? Eller var det bare hverdags-Hobro, vi fik at se? I denne udsendelse kigger vi på mandagskampen mellem Hobro og AGF, men udsendelsen udvikler sig også nærmest til en slags special-udsendelse om scouting og hvorfor den disciplin er ved at udvikle sig til et omdrejningspunkt i moderne fodbold.

Af Joachim Weichel

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Oddset og Arbejdernes Landsbank

Dagens panel består af fodboldscout Kenneth Santa og Medianos Peter Brüchmann. Santa har tidligere arbejdet for Qatar, Brøndby, FC Nordsjælland og en række andre klubber. I dag ejer han mellemmand.com, Hør, hvad det er for en størrelse i denne podcast.

I dagens udsendelse fortæller han både om sit arbejde på Aspire i Qatar, om scouting som disciplin og lidt om erfaringerne i nogle af sine tidligere klubber. Blandt andet røber han, hvornår og hvorfor Brøndby for nogle år siden kiggede på Tobias Sana, som bliver et andet af de interessante talepunkter i dagens udsendelse.

Du kan høre hele udsendelsen her:

Hør også dagens panel diskutere:

  • Hvem står bedst til top 6, som det ser ud lige nu?
  • Skal AGF håbe på den mulighed eller koncentrere sig om at komme op i top 10?
  • Hvem har imponeret Kenneth Santa i denne Superliga-sæson?
  • Hvad siger panelet til FC Nordsjællands tilkomst af Mikkel Rygaard?
  • Og meget andet.

Hør også vores mandagsudsendelse, hvor vi gennemgår forårets første Superliga-weekend:

Vores partnere - og sponsorer - på denne udsendelse er Oddset og Arbejdernes Landsbank samt Interflora. Oddset har været Medianos faste partner siden maj 2016. Og Arbejdernes Landsbank er Medianos partner på alt, hvad vi laver om dansk fodbold i 2018. Interflora slår et slag for Valentins dag, der samtidig er Christian Eriksens fødselsdag - mere om det her. De er samtidig med til at gøre Mediano muligt - for det er ikke gratis at producere foreløbig i nærheden af 600 udsendelser.

Vi er meget glade for virksomheder som dem. De er med til, at vi kan lave det her medie. Så vi prøver ikke at skjule dem – tværtimod. Bare så lyttere og læsere ikke er i tvivl. Ked af, at vi gentager dette så ofte. Men vi vil ikke anklages for, at en enkelt ny lytter en dag skulle frygte, at noget hos Mediano er skjult reklame. Det må det aldrig blive.

Og kan du lide Mediano, kan du forhåbentlig også lide vores partnere. Det er vejen til meget mere godt fodboldindhold.

Foto: Getty Images

”Big freakin’ wins” for bundholdene, utrolige De Bruyne og ACs betydning for Chelsea

”Big freakin’ wins” for bundholdene, utrolige De Bruyne og ACs betydning for Chelsea

Mediano CL: De første fire ottendedelsfinaler og et portræt af Frankrigs usympatiske stolthed

Mediano CL: De første fire ottendedelsfinaler og et portræt af Frankrigs usympatiske stolthed