logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

VB Special: En forårsforkølelse, der endte med at vare en dekade

VB Special: En forårsforkølelse, der endte med at vare en dekade

Hvor står Vejle Boldklub efter et tiår med truende konkurs, ny ejerkreds og endnu en ny plan om at komme tilbage blandt de bedste? Hvad kommer salget af topscorer Vinicius til at betyde i oprykningskampen? Og hvad har gjort Adolfo Sormani til en foreløbig succes i traditionsklubben? Lyt med og bliv klogere på VB anno 2018.

Af Sture Sandø

Udsendelsen er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank

Det føles på en eller anden måde forkert at have vendet sig til, at Vejle Boldklub er et 1. divisionshold. Rammerne er til mere, og det er ambitionerne og selvforståelsen også. Men det nytter ikke meget for den gamle storklub, når man bliver overhalet af en raket som Helsingør - eller endnu værre: af lillebror fra Horsens.

Nu ser det dog ud til, at Jyllands Rubin er på vej tilbage i Superligaen for første gang siden nedrykningen i 08/09-sæsonen, og der sker mange interessante tiltag i den stolte klub, med hjemmebanen beliggende på en af landets smukkeste adresser.

I denne udsendelse fortæller teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger, om sit arbejde i klubben, som han tiltrådte i juni 2017. Han suppleres desuden af journalist Anders Møllenberg fra Vejle Amts Folkeblad, der har fulgt klubben tæt i en årrække. For der er sket meget i klubben - ikke mindst uden for banen - i de seneste ti år. Den periode er man nødt til at have in mente, når man ser på, hvor VB står i dag på tærsklen til Superligaen med en moldovisk-kinesisk-dansk ejerkreds, der har trukket mere end en enkelt overskrift i formiddagsbladene.

Lyt med i denne udsendelse og hør meget mere om:

  • Hvor Vejle står rent sportsligt i forhold til deres konkurrenter i toppen af 1. division
  • Hvad rekordsalget af Vinicius kommer til at betyde på banen
  • Om der bliver mere spilletid til de unge talenter brødrene Mucolli, Andersen og Kudsk i foråret
  • Hvorfor man stadig er storebror, selvom lillebror Horsens har etableret sig i Superligaen
  • Hvad den italienske træner Adolfo Sormani har bragt med sig til klubben
  • Hvorfor stjernetræneren Andreas Alm aldrig blev en succes
  • Og meget, meget mere

Medianos partner på alt indhold om dansk fodbold i 2018 er Arbejdernes Landsbank. Det gælder hele Superligaen, alt om 1. division og de øvrige rækker, det danske landshold og vores Mediano Specials om dansk fodbold, og så er Arbejdernes Landsbank partner, når vi kommer til VM i fodbold.

Så tag godt imod vores hovedpartner på indhold om dansk fodbold. Det er i kraft af samarbejdet med Arbejdernes Landbank, at vi kan lave masser af originalt indhold om blandt andet 1. division og komme rundt til alle klubberne.

For god ordens skyld: Arbejdernes Landsbank har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Denne udsendelse er naturligvis også sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.

Foto: Vejle Boldklub

Mediano Superliga: "Hvem tør række ud efter den sidste plads i Top 6?"

Mediano Superliga: "Hvem tør række ud efter den sidste plads i Top 6?"

Analyse: Superligaens brug af akademi-spillere - del 2

Analyse: Superligaens brug af akademi-spillere - del 2