logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano La Liga – runde 25: Talent forpligter - gør det ikke?

Mediano La Liga – runde 25: Talent forpligter - gør det ikke?

Mediano-debutanterne, Mikkel Beckmann og Danilo Arietta, taler talent versus hårdt arbejde og mental styrke, når de ærligt og åbent reflekterer over egne valg og erfaringer. I ugens Mediano La Liga spørger vi om, talent forpligter, når vi taler udfordringer for unge spillere. Derudover følger vi op på den forgangne weekends kampe og har i sær fokus på Valencia, som var klubben, Danilo Arietta kom til som helt ung.

AF Adam Møller Gomaa

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af LeoVegas Sport og Travel Sense.

Talent forpligter, hører man ofte. Men er man forpligtet til at få det maksimale ud af sit talent? Det spørger vi her to spillere om, som selv kunne have fået mere ud af fodboldkarrieren, hvis de havde grebet tingene anderledes an. Både Danilo Arietta og Mikkel Beckmann er gæster for første gang i Mediano, og de leverer en god debut med en masse refleksioner over de valg, de selv har taget i løbet af fodboldkarrieren. Begge indstillede karrieren i en tidlig alder som en konsekvens af at være fodboldtræt og træt af de mange skader, som var svære at slippe af med.  

Medianos La Liga-magasin udkommer i denne uge lidt tidligere end normalt, men til gengæld placerer vi os så lige imellem weekendens spillerunde og den midtuge-runde, der venter lige om hjørnet. I denne udsendelse kigger vi derfor både frem på, hvad der venter i ugens løb og tilbage på, dét der skete i weekenden, ikke mindst i Madrid, Barcelona og i Danilo Ariettas tidligere klub, Valencia.

Hør hele udsendelsen her:

Danilo Arietta har optrådt for både AGF, Vejle, Hobro, Skive, Lyngby og Viborg, og så er der nok også en del lyttere i sær i det her spanske format, der kan huske ham som et meget ungt talent i Valencia. Mikkel Beckmann har spillet for blandt andre Lyngby, Randers, FC Nordsjælland og Hobro i Danmark, og så har han været på udenlandseventyr i APOEL på Cypern og i Elfsborg i Sverige. Derudover er han yderst begejstret for spansk fodbold, hvilket man også fornemmer i udsendelsen, hvor han blandt andet ærgrer sig over, at han aldrig nåede at spille i Spanien.

Det her er vores ugentlige magasin, hvor der er både tilbageblik, optakt og tematiserede samtaler, analyser og pointer om spansk fodbold.

Denne La Liga-podcast er sponseret af LeoVegas Sport og Travel Sense, og det er takket være dem, at vi kan give jer et La Liga-magasin hver uge. Hos LeoVegas Sport kan man spille live på alle kampe, og vil man sætte sin La Liga-viden på spil, kan man besøge leovegas.dk og under sport finde La Liga. Har man lyst til at spille på La Liga i den kommende weekend, så tag at gør det inde på LeoVegas Sport. Partner på udsendelsen er også Travel Sense, som giver 10% rabat på alle rejser til Barcelona, Atlético Madrid og Real Madrid-kampe, hvis du bruger koden ”mediano”, når du bestiller online.

I samarbejde med vores partnere, LeoVegas Sport og Travel Sense, arrangerer vi nu også en ægte La Liga tur. Som Mediano lytter får du og dine venner nu mulighed for at se Barcelona (formodentlig ) løfte pokalen til sæsonens sidste hjemmekamp mod Real Sociedad, og vi giver endda en særlig rabat til kunder hos LeoVegas Sport.

Vi har et meget begrænset antal pladser, så skynd dig hvis du vil være en del af dette historiske øjeblik – HELT tæt på. Find kampen her

Og for en god ordens skyld: LeoVegas Sport og Travel Sense har ikke indflydelse på indholdet af vores udsendelser. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Ugens podcast rundes af med sandt eller falsk, hvor vi i denne uge blandt andet gisner om, hvorvidt Michael Krohn-Dehli og Deportivo La Coruna rykker ned eller ej.

I udsendelsen kan du desuden høre eksperternes bud på:

·      Om Lionel Messi når 35 mål i La Liga i denne sæson.  

·      Hvorfor Philippe Coutinho ikke bare har taget La Liga med storm.

·      Om Real Madrid sælger hele BBC-trioen til sommer.

·      Hvordan det kommer til at gå Valencia i udekampen på San Mamés på onsdag.

·      Om Barcelona kommer til at sætte mesterskabet på plads mod Atlético Madrid i den kommende weekend.

·      Hvor Real Madrid skal forstærke sig med, hvis de vil spille med om mesterskabet i næste sæson. 

Foto: Getty Images/David Ramos

Mediano PL - runde 28: Manchester City og verdensherredømmet

Mediano PL - runde 28: Manchester City og verdensherredømmet

Der er legender - og så er der Allan...

Der er legender - og så er der Allan...