logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano La Liga – runde 22: Rivaliseringen i Barcelona, Krohn-Dehlis nye træner og FCKs minimale chance

Mediano La Liga – runde 22: Rivaliseringen i Barcelona, Krohn-Dehlis nye træner og FCKs minimale chance

I Barcelona er rivaliseringen mellem de to fodboldhold, Espanyol og Barcelona, efterhånden ret indædt. Og weekendens derby med hånlige hilsner mod modparten fra begge lejre har kastet mere brænde på bålet. Vi går tæt på rivaliseringen i Barcelona, vender Michael Krohn-Dehlis nye træner i Deportivo og forudser, at FCK er næsten chanceløse, når de møder Atletico Madrid i Europa League.

AF Adam Møller Gomaa

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af LeoVegas Sport og Travel Sense. Der optræder i udsendelsen et elementer, der sponsoreret af Interflora.
 

Gerard Pique tyssede på Espanyols fans, da han havde scoret i Barcelona-derbyet i den forgangne weekend og langede yderlige ud efter dem på pressemødet efter kampen, fordi fansene igennem længere tid har hånet ham og hans familie. Espanyol-angriberen, Sergio Garcia, smed angiveligt racistiske gloser efter Barcelonas Samuel Umtiti, og forsøgte efterfølgende med sø-forklaringer at forsvare og forklare sine handlinger. Og så sejlede selve kampen i øvrigt næsten væk i det catalonske regnvejr. Jo, dette Barcelona-derby var et af dem, der vil blive husket for en masse ting, som ikke har ret meget med fodbold at gøre, og så var det et opgør, hvor hånlige hilsner mod modparten fra begge lejre har kastet mere brænde på rivaliseringsbålet.

I denne uges La Liga-magasin har vi journalisterne Morten Glinvad og Frederik Gernigon i studiet, og du kan høre de to herrer øse ud af deres viden om rivaliseringen i Barcelona og meget andet lige her: 

Det her er vores ugentlige magasin, hvor der er både tilbageblik, optakt og tematiserede samtaler, analyser og pointer om spansk fodbold. I denne uge diskuterer vi også, hvad det kommer til at betyde for Michael Krohn-Dehli, at han nu har fået ny træner lige efter sit skifte til Deportivo. Og så tager vi temperaturen på Atletico Madrid - før mødet med FCK i Europa League - hvor Antoine Griezmann er kommet en smule på kant med sine egne fans, og hvor eksperterne har meget svært ved at se, at FCK skal have en chance for at slå Atletico ud af Europa League. 

I sidste uges udsendelse Mediano La Liga gik vi tæt på Malagas transformation og på klubbens storhed og fald, og så svarede den tidligere Malaga-spiller, Patrick Mtiliga, blandt meget andet på, hvad der skete, da Cristiano Ronaldo brækkede næsen på ham, og hvordan det er at dække Lionel Messi op. 

Har du lyst, kan du høre sidste uges udsendelse her:

Denne La Liga-podcast er sponseret af LeoVegas Sport og Travel Sense, og det er takket være dem, at vi kan give jer et La Liga-magasin hver uge. Hos LeoVegas Sport kan man spille live på alle kampe, og vil man sætte sin La Liga-viden på spil, kan man besøge leovegas.dk og under sport finde La Liga. Har man lyst til at spille på La Liga i den kommende weekend, så tag at gør det inde på LeoVegas Sport. Partner på udsendelsen er også Travel Sense, som giver 10% rabat på alle rejser til Barcelona, Atletico Madrid og Real Madrid-kampe, hvis du bruger koden ”mediano”, når du bestiller online.  

Ugens podcast rundes af med sandt eller falsk, hvor vi i denne uge blandt andet taler om Luis Enrique, som muligvis er på vej til at overtage tøjlerne i Chelsea.

I ugens udsendelse kan du desuden høre eksperternes bud på:

·      Om Malaga har indset, at de kommer til at rykke ned.

·      Hvad der skete med Sevilla i deres kollaps mod Eibar.

·      Om Atletico Madrid er med i mesterskabskampen eller ej.

·      Hvordan Real Madrid kan blive ved med at være så ustabile.

·      Hvordan Coutinho har set ud i de sidste to kampe for Barcelona.

·      Hvorfor Griezmann lagde sig ud med sit eget publikum i topkampen mod Valencia.

Foto: Getty Images/Alex Caparros

SønderjyskE Special: Claus Nørgaard om spillestil, transfervindue, top 6, top 10, Uhre - og blomster

SønderjyskE Special: Claus Nørgaard om spillestil, transfervindue, top 6, top 10, Uhre - og blomster

Pokalderby-nedtakt: De svar vi fik og perspektivet frem imod forårssæsonen

Pokalderby-nedtakt: De svar vi fik og perspektivet frem imod forårssæsonen