logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

SønderjyskE Special: Claus Nørgaard om spillestil, transfervindue, top 6, top 10, Uhre - og blomster

SønderjyskE Special: Claus Nørgaard om spillestil, transfervindue, top 6, top 10, Uhre - og blomster

Mediano Special Podcast: Mød her Claus Nørgaard, cheftræner i SønderjyskE siden januar 2017. Han gør status på sit første år i jobbet, kigger frem mod foråret 2018, muligheden for top 6 og risikoen for at komme i problemer.
Han fortæller om transfervinduet, spillestil og talentudvikling i Haderslev og omegn.

Af Peter Brüchmann

Udsendelsen, der ligger i denne artikel er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og der optræder et sponsoreret element om Interflora, Christian Eriksen og det, der normalt er kendt som Valentinsdag.

 

De seneste to cheftrænere, SønderjyskE har udnævnt, har været forholdsvis ukendte for den brede offentlighed ved udnævnelsen. Den ene førte holdet til sølvmedaljer og til tærkslen af Europa Leagues puljespil, den anden har ført holdet til top 6 i seneste sæson.

Det drejer sig om Jakob Michelsen og Claus Nørgaard. I denne samtale kan du møde sidstnævnte, hvor han gør status over sit første år som cheftræner i ikke bare SønderjyskE, men i Superligaen.

Du kan høre hele udsendelsen her:

Claus Nørgaard blev lidt overraskende for mange udpeget som cheftræner og afløser for Jakob Michelsen i januar 2017. Det skete efter et forløb, hvor Christian Lønstrup længe havde været i spil, mens også Thomas Frank og Allan Kuhn havde været nævnt som emner.

Med lidt besvær førte han holdet til top 6 og endnu en stor succes for den særlige klub fra Sønderjylland. Men han har også gennemført et kalenderår 2017, hvor det er blevet til 1.09 point i snit pr. kamp, hvilket er et af de lavere i Superligaen.

Den statistik svarer han også på i samtalen.

I interviewet kan du også høre om:

  • Hvilken spillestil står han selv for?
  • Hvor var han og Thomas Frank først og fremmest forskellige?
  • Hvilke dele af SønderjyskEs spil er vigtigst?
  • Hvor meget satser holdet på egne talenter og hvorfor skulle truppen skæres ned i dette transfervindue?
  • Hvor meget betyder Michael Uhre for holdet og især for holdets spillestil?
  • Hvad har overrasket Nørgaard mest ved at komme til SønderjyskE?
  • Og mange andre emner

Senere på denne uge uge kan du også høre det interview, som Mediano har optaget med sportschef i SønderjyskE, Hans Jørgen Haysen.

I samtalen kan med Claus Nørgaard kan du også høre en ordveksling om blomster, bryllupsdage - og Christian Eriksen. Det er faktisk et forsøg på at fortælle om Medianos nyeste partner, Interflora, og hvorfor Valentinsdag hos Interflora i år bliver omdøbt til Christian Eriksen Dag. Du kan få en lidt mere tydelig forklaring på tiltaget her.

Medianos partner på alt indhold om dansk fodbold i 2018 er Arbejdernes Landsbank. Det gælder hele Superligaen, alt om 1. division og de øvrige rækker, det danske landshold og vores Mediano Specials om dansk fodbold, og så er Arbejdernes Landsbank partner, når vi kommer til VM i fodbold.

Så tag godt imod vores nye hovedpartner på indhold om dansk fodbold. Det er i kraft af samarbejdet med Arbejdernes Landbank, at vi kan lave masser af originalt indhold om blandt andet Superligaen og komme rundt til alle klubberne.

For god ordens skyld: Arbejdernes Landsbank har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Denne udsendelse er naturligvis også sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.

Foto: Getty Images/Jan Christensen

Her gør Mediano dig klar til weekendens store kampe - Superliga, Premier League og alt det bedste internationale fodbold

Her gør Mediano dig klar til weekendens store kampe - Superliga, Premier League og alt det bedste internationale fodbold

Mediano La Liga – runde 22: Rivaliseringen i Barcelona, Krohn-Dehlis nye træner og FCKs minimale chance

Mediano La Liga – runde 22: Rivaliseringen i Barcelona, Krohn-Dehlis nye træner og FCKs minimale chance