logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Besøg fra de nye kolleger ovre i håndbold-værkstedet

Besøg fra de nye kolleger ovre i håndbold-værkstedet

Podcast: Her fortæller nogle af de personer, der lige nu arbejder i Medianos værksted med at skabe Danmarks nye håndboldmedie lidt om planerne. Her kan du høre om udsendelser, interviews, planer og om personerne bag.

Dette er en udsendelse om Medianos nye medie, der blev offentliggjort i denne uge og lanceres i den næste. Det er ikke, fordi du fremover vil møde Mediano Håndbold her på fodbold-sitet eller i dit podcast-feed om fodbold. Men fordi vi laver noget nyt, som er vigtigt for Medianos udvikling.

På mandag får Danmark sit helt nye håndboldmedie, Mediano Håndbold, der er skabt i et samarbejde med Sparekassen Kronjylland. Det kommer til at udkomme på podcast, som artikler og med masser af engagement på de sociale medier.

Der optages i denne uge flere interviews, der skrives artikler og der bygges stadig lidt på både profilerne på de sociale medier, på sitet her og især i podcast-studierne. Her har Medianos normale fodboldvært, Adam Møller Gomaa, besøg af nogle af de personer, der skal fungere som værter og eksperter. Den samtale kan du høre her og blive klogere på, hvad der kommer til at ske. Medianos chefredaktør Peter Brüchmann fortæller uddybende om samabejdet.

Det er Emil Halkier, der er journalist, selv har spillet håndbold og er så meget til den lille hårde bold, at han tog fra et redaktionsmøde hos de fodbold-gale Mediano-folk i København med bussen hjem til Aarhus og nappede PSG-Montpellier på mobilen (håndbold, altså), mens resten af redaktionen gjorde sig klar til at se topkamp i fodboldens Superliga mellem FC Midtjylland og Brøndby.

Du kan høre udsendelsen her:

I udsendelsen kan du også høre om:

  • Hvem er de første personer, der bliver interviewet af Mediano Håndbold?
  • Hvad er planerne med analyser af herrernes og kvindernes liga?
  • Hvordan vil man dække den internationale håndbold?
  • Bliver der lige meget kvinde- og herrehåndbold?
  • Og meget mere.

Hvis du vil vide lidt mere om samarbejdet mellem Sparekassen Kronjylland og Mediano, kan du læse om det her.

Følg også det nye medie på Facebook her: Mediano Håndbold

eller på Twitter her: Mediano Håndbold

Men allervigtigst for at følge med er dog at abonnere på Mediano Håndbold i din podcast-app. Her er link til iTunes

Endelig, hvis der skulle være spørgsmål om, hvad Mediano har tænkt sig med vores podcast og kanaler podcast-kanaler - i lyset af en medieudvikling, som vi gerne vil være med til at præge, så har Peter Brüchmann skrevet nogle ord om det her.

Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images

Fodboldministeriet: Løn og loyalitet og naboens frikadeller

Fodboldministeriet: Løn og loyalitet og naboens frikadeller

Mediano Preview: Klar til weekendens kampe - og lidt om ugens Champions League-oplevelser

Mediano Preview: Klar til weekendens kampe - og lidt om ugens Champions League-oplevelser