logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Superliga: Guldbrag, favroitværdighed og kapløbet om Top 6

Mediano Superliga: Guldbrag, favroitværdighed og kapløbet om Top 6

Hvem er favoritter til at tage guldet? Hvem skal vi regne med i Top 6, og hvad er det egentlig, man får ud af at kravle derop? Og hvad betyder sne og frost for en Superligakamp - set med dommerøjne? Lyt med i denne (lidt anderledes) gennemgang af 23. spillerunde.

Af Sture Sandø

Superligaen buldrer derud ad med et tætpakket program, der kun har plads til en enkelt hviledag. Den bliver naturligvis brugt til at gøre boet op efter 23. runde, der bød på flere kampe i ekstremt vejr. Samtidig fik vi et ægte topopgør med alt hvad der hører dertil torsdag aften.

Denne midtuge-gennemgang adskiller sig en smule fra mandagsudsendelserne, hvor alle kampe bliver berørt i større eller mindre grad. Panelet består nemlig af tidligere dommer Benjamin Leander og tidligere fodboldspiller Francis Dickoh, og de to har rigeligt på hjerte og forholder sig også til mere eller mindre frosne baner, dommerskøn, bekvemme uafgjorte resultater og fordelingen af favoritværdighed som den tager sig ud i topppen efter Brøndbys sejr i en fornem kulisse i Herning.

Udsendelsen er sponsoreret af Medianos faste Superliga-partner Oddset og Medianos nye partner på Superligaen, Arbejdernes Landsbank. Sidstnævnte er med ombord på en lang række udsendelser i 2018.

Arbejdernes Landsbank er partner på alt, der gælder Superligaen, alt om 1. division og de øvrige rækker, det danske landshold og vores Mediano Specials om dansk fodbold, og så er Arbejdernes Landsbank partner, når vi kommer til VM i fodbold.

Det er i kraft af samarbejdet med Arbejdernes Landbank - og Oddset -  at vi kan lave masser af originalt indhold om blandt andet Superligaen.

For god ordens skyld: Arbejdernes Landsbank og Oddset  har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Analytisk optakt til foråret i 1. division - del 2

Analytisk optakt til foråret i 1. division - del 2

Analytisk optakt til foråret i 1. division - del 1

Analytisk optakt til foråret i 1. division - del 1