logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Det store slag i Paris og det uforudsigelige opgør i London

Mediano CL: Det store slag i Paris og det uforudsigelige opgør i London

Her får du opbag til ugens fire ottendedelsfinaler i Champions League. Der spilles returkamp i Paris, hvor Real Madrid kommer med en 3-1 føring og er små favoritter - og i London, hvor alt er åbent mellem Tottenham og Juventus efter 2-2 i Torino. Så er spændingen til gengæld til at overse i opgørene Liverpool-Porto og Manchester City-Basel, så dem berører vi kun kort. 

AF ADAM MØLLER GOMAA

Kan PSG køre Real Madrid ligeså meget rundt i manegen, som det var tilfældet i kampen i Paris mod Barcelona i sidste sæsons Champions League? Er Real Madrid i bedre forfatning nu, end de var for tre uger siden før det første opgør? Og hvem går videre? Det forsøger vi at svare på i ugens Mediano CL, hvor vi også taler Tottenham – Juventus, men til gengæld glider vi hurtigt forbi de to kampe, som allerede er afgjort, nemlig Liverpool-Porto og Manchester City-Basel, som endte helholdsvis 5-0 og 4-0 i første ottendedelsfinale.

Desværre blev vi ramt af et sent sne-afbud, så panelet består kun af én mand i form af Jonas Hebo Rasmussen - til gengæld er han så skarp, at han klæder dig godt på til Champions League i vinterkulden, selvom han er ene gæst i studiet. Jonas er fast mand på holdkortet hos Mediano og hos HIK, og så har han tidligere været på kontrakt i Arsenal.

Du kan høre hele udsendelsen her:

Vores partner på disse udsendelser er som altid Oddset. Der er masser af spil på samtlige Champions League-ottendedelsfinaler lige her.

Hvis du vil høre mere om Manchester City, som vi ikke snakker ret meget om i denne udsendelse, så tjek sidste uges Mediano PL ud. Her går vi helt i dybden med City Football Group, som står bag Manchester City. Den udsendelse finder du her:

Desuden kan du i denne uges Mediano CL blandt andet høre vores vurderinger af:

  • Om Manchester City og Liverpool skal sende reservehold på banen i returen.  
  • Hvem der imponerede mest af de engelske hold i første ottendedelsfinale. 
  • Hvor langt Liverpool kan gå i denne sæsons Champions League.
  • Om Neymars fravær kommer til at afgøre, hvem der går videre i PSG-Real.
  • Om der er en chance for, at Neymar allerede finder sig en ny klub til sommer. 
  • Hvor meget man kan bruge erfaring til, når først bolden ruller. 
Odd.st/mediano

Foto: Getty Images/Michael Regan

Mediano PL - runde 29: Chelseas uambitiøse mannequiner, røverkøbet Salah og Wengers pinagtige afsked

Mediano PL - runde 29: Chelseas uambitiøse mannequiner, røverkøbet Salah og Wengers pinagtige afsked

Mediano Superliga: "I Lyngby fik David Nielsen et 1. divisionshold til at ligne et Superligahold"

Mediano Superliga: "I Lyngby fik David Nielsen et 1. divisionshold til at ligne et Superligahold"