logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Superliga: "I Lyngby fik David Nielsen et 1. divisionshold til at ligne et Superligahold"

Mediano Superliga: "I Lyngby fik David Nielsen et 1. divisionshold til at ligne et Superligahold"

Hvem er egentlig det dårligste hold af de tre i bunden? Hvem står stærkes i kapløbet om Top 6? Og er der nogen i Superligaen, der kan stoppe Zornigers 'Gule Sværm'? Det er nogle af de emner, der bliver diskuteret livligt i denne gennemgang af 24. Superligarunde.

Af Sture Sandø

Podcasten i denne artikel er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Oddset

På trods af at 24. spillerudes første fem kampe ikke bød på nogen overraskelser, så er der masser at tage fat på. Vi nærmer os hastigt datoen 18. marts, hvor 26. spillerunde sætter punktum for grundspillet, og Superligaen går ind i sin næste fase med mesterskabsslutspil og nedrykningsplayoff.

Panelet, som tager dig igennem denne runde er angrebstræner og tidligere fodboldspiller Anders Jochumsen og træner, foredragsholder og klummeskribent Allan Kuhn. De to har rigeligt på hjerte og lægger ikke fingre imellem I deres vurdering af rækkens 14 hold med udgangspunkt i weekendens kampe.

Udsendelsen starter som altid med et kig frem imod mandag aften, hvor der i denne runde venter hele to opgør, hvoraf særligt det første mellem AaB og AC Horsens bliver interessant at følge i forhold til kampen om Top 6.

Udsendelsen er sponsoreret af Medianos faste Superliga-partner Oddset og Medianos nye partner på Superligaen, Arbejdernes Landsbank. Sidstnævnte er med ombord på en lang række udsendelser i 2018.

Arbejdernes Landsbank er partner på alt, der gælder Superligaen, alt om 1. division og de øvrige rækker, det danske landshold og vores Mediano Specials om dansk fodbold, og så er Arbejdernes Landsbank partner, når vi kommer til VM i fodbold.

Det er i kraft af samarbejdet med Arbejdernes Landbank - og Oddset -  at vi kan lave masser af originalt indhold om blandt andet Superligaen.

For god ordens skyld: Arbejdernes Landsbank og Oddset  har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Mediano CL: Det store slag i Paris og det uforudsigelige opgør i London

Mediano CL: Det store slag i Paris og det uforudsigelige opgør i London

Fodboldministeriet: Zone vs. mand og dun vs. dyne

Fodboldministeriet: Zone vs. mand og dun vs. dyne