logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Preview - Klar til weekendens store kampe, derby og Verdens Bedste Fodboldrejse

Mediano Preview - Klar til weekendens store kampe, derby og Verdens Bedste Fodboldrejse

Podcast: Her klæder Medianos eksperter, Jonas Hebo Rasmussen og Benjamin Leander, dig på til weekendens store fodboldkampe, derby og afgørende Superliga-kampe samt laver optakt til Verdens Bedste Fodboldrejse, som de heldige, udvalgte skal med på.

Af Peter Brüchmann

Udsendelserne i denne artikel er sponsoreret af Oddset.

Vi går nu ind i de afgørende faser af de turneringer, der ikke allerede er afgjort. Det gælder måske i allerhøjeste grad den hjemlige Superliga, mens nogle af Europas store klubber er begyndt at kunne kalde sig mestre, som Bayern München for nylig kunne i Tyskland.

I Danmark blev der for alvor fyret op under spændingen, da FC Midtjylland mandag formåede at komme tilbage i hjemmekampen mod FC København og vende 0-2 til 3-2. Dermed kommer både Midtjylland og Brøndby på svære opgaver med maksimal spænding den kommende weekend, når Brøndby tager imod FC København i et derby på Brøndby Stadion, mens Jess Thorups FC Midtjylland skal til Farum og møde FC Nordsjælland.

Disse og mange andre spændende kampe kigger vi på i hele to Mediano Preview:

  • Et almindeligt Preview med fokus på Superligaen og de store ligaer
  • En special-udgave med fokus på det, man kalder 'Verdens Bedste Fodboldrejse'.

Vi begynder med den første. Her klæder vores to eksperter, fodboldspiller fra HIK Jonas Hebo Rasmussen, og tidligere fodbolddommer, oddssætter og statistisk ekspert, Benjamin Leander, lytterne på til de tre store kampe i tre ligaer i lande, så man både kan få udbytte af at lytte, hvad enten man er deltager i turen eller bare almindelig fodbold-interesseret. De tre kampe er:

  • Fredag: Wolfsburg-Augsburg i Bundesligaen
  • Lørdag: Barcelona-Valencia i La Liga
  • Søndag: AC Milan-SSC Napoli i Serie A.

Udsendelsen om de tre kampe kan du høre her:

Og så er der den generelle Mediano Preview, hvor vi kigger på Superligaen med selvfølgelig mesterskabskampen, men også dramaerne i nedrykningspuljerne, hvor Hobro og Silkeborg spiller meget afgørende kampe den kommende uge, mens AGF nærmer sig fast grund under fødderne.

Der er også fokus på Manchester Citys bestræbelser på hjemtage mesterskabet, nedrykning fra Premier League og kampe fra andre af de store ligaer.

Den udsendelse kan du høre her:

Mediano Preview er stadig en ny og måske lidt anderledes måde at blande analyserne på, fordi her både er Superliga og masser af internationale kampe i samme udsendelse. 

Måske laver vi en dag både et dansk Preview og et internationalt, men giv os lige lov at øve os lidt. Her gør Leander og Hebo i hvert fald deres yderste på at lave stærke analyser på de kampe, der venter.

Oddset er Medianos partner på Superligaen, Premier League, Champions League, VM i fodbold og på disse kig frem mod weekendens mest interessante kampe. Uden vores partnere, kunne vi ikke lave så meget indhold, som vi gør. Så kan du lide Mediano, håber vi også, at du kan lide vores partnere.

Foto: Getty Images

Oddset.png
Thomas Nørgaard: "Det var mig ikke magtpålæggende at blive Superligatræner som 35-årig"

Thomas Nørgaard: "Det var mig ikke magtpålæggende at blive Superligatræner som 35-årig"

Mediano PL: Manchester United vandt slaget, men City vinder krigen

Mediano PL: Manchester United vandt slaget, men City vinder krigen