logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano La Liga: Farvel El Niño, farvel Barcelona og Real Madrids nærdødsoplevelse

Mediano La Liga: Farvel El Niño, farvel Barcelona og Real Madrids nærdødsoplevelse

Fernando Torres stopper i Atlético Madrid til sommer, og her i Mediano La Liga siger vi pænt farvel til "El Niño", men før det taler vi om efterskælvene ved Barcelonas kollaps mod Roma og Real Madrids nærdødsoplevelse mod Juventus.  

Af Adam Møller Gomaa. 

Udsendelsen er sponsoreret af LeoVegas Sport og Travel Sense. 

Real Madrid var på hælene, men lever endnu i Champions League, men Barcelona har for tredje år i træk sagt farvel og tak allerede i kvartfinalen. De to spanske storholds kampe udfolder vi i dagens Mediano La Liga, hvor vi også giver jer et portræt af ”El Nino”, Fernando Torres, som til sommer er færdig i barndomsklubben, Atlético-Madrid.

I studiet er Medianos faste ekspert, Jonathan Hartmann, som til daglig er akademitræner og analytiker i Lyngby, og dagens anden gæst er journalist, Nicolai Lisberg, som arbejder for blandt andre UEFA og er bosiddende i Barcelona.

Du kan høre udsendelsen her:

Hvis du vil høre endnu mere om f.eks. Barcelona, så gør Medianos fodboldeksperter, Jonas Hebo Rasmussen og Benjamin Leander, både vores lyttere og især deltagerne på Verdens Bedste Fodboldrejse klar til weekendens 3 store kampe i 3 af de store fodboldlande i en Mediano Preview special, som du finder lige her:

Det her er vores ugentlige magasin, hvor der er både tilbageblik, fremkig og tematiserede samtaler og analyser af spansk fodbold. Denne La Liga-podcast er sponseret af LeoVegas Sport og Travel Sense, og det er takket være dem, at vi kan give jer et La Liga-magasin hver uge. Hos LeoVegas Sport kan man spille live på alle kampe, og vil man sætte sin La Liga-viden på spil, kan man besøge leovegas.dk og under sport finde La Liga. Har man lyst til at spille på La Liga i den kommende weekend, så tag at gør det inde på LeoVegas Sport. Partner på udsendelsen er også Travel Sense, som giver 10% rabat på alle rejser til Barcelona, Atlético Madrid og Real Madrid-kampe, hvis du bruger koden ”mediano”, når du bestiller online.

Som Mediano lytter har man nu også mulighed for at komme på en La Liga tur. Du og dine venner får mulighed for at se Barcelona løfte den pokal, som de fleste af os nu er sikre på, at de skal løfte, når de spiller sæsonens sidste hjemmekamp mod Real Sociedad - og her er altså en særlig rabat at finde til kunder hos LeoVegas Sport. Man kan gå ind på travelsense.dk og læse mere. Men man skal skynde sig, for der er et begrænset antal pladser. Find kampen her

Og for en god ordens skyld: LeoVegas Sport og Travel Sense har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Ugens udsendelse rundes af med sandt eller falsk, som i denne uge handler om, hvilke hold, der kommer i top seks. 

Foto: Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno

Analyse: Akademispillere skaber stor værdi

Analyse: Akademispillere skaber stor værdi

Thomas Nørgaard: "Det var mig ikke magtpålæggende at blive Superligatræner som 35-årig"

Thomas Nørgaard: "Det var mig ikke magtpålæggende at blive Superligatræner som 35-årig"